Fatete dentare – Daca vrei sa arati precum o vedeta hollywoodiana

Avand rolul de a acoperi partea externa a dintilor, aceste fatete dentare reprezinta niste invelisuri subtiri ce au un aspect asemanator dintilor, avand rolul de a imbunatati aspectul acestora.

Datorita faptului ca metalul nu este inclus in aceste materiale estetice, aspectul final al dintilor este unul superior, dand impresia de naturalete.

Fatete dentare din portelanDatorita netezimii caracteristice portelanului, dar si faptului ca acesta este impenetrabil, dintii care beneficiaza de fatete dentare prezinta avantajul de a nu-si schimba niciodata nuanta sau aspectul, lucru extrem de imbucurator pentru toti beneficiarii de astfel de lucrari.

Avand rolul de a acoperi partea din fata a dintilor pentru a crea un aspect estetic mult imbunatatit, aceste carapace subtiri sunt fixate pe dintii naturali ai pacientului cu ajutorul unui material special, astfel ca dintii cu forme dizgratioase, cei ciobiti sau deteriorati si patati, dar si cei spatiati vor putea fi de acum acoperiti fara ca cineva sa sesizeze ceva.

Din pacate, acest lucru se poate realiza doar cu niste costuri destul de mari, restaurarea estetica de acest fel fiind printre cele mai exclusiviste tratamente din sfera medicinii dentare, iar acest lucru se explica prin faptul ca este obligatorie imbracarea intregii danturi superioare cu coroane in cazul dintilor ai caror nervi au fost scosi, cu fatete dentare atunci cand toata dantura este buna sau cu coroane pe implant in cazurile in care lipsesc dinti. Asta pentru a avea siguranta ca dantura nu va suferi din cauza diferentelor de nuanta, odata cu trecerea timpului.

Toate aceste modalitati de acoperire necesita folosirea culorilor variate de ceramica pentru a neutraliza efectul produs de lumina care patrunde si se reflecta in ceramica. Si pentru ca acest proces este unul care necesita foarte multa munca si atentie, acesta este si motivul pentru care costurile sunt atat de ridicate.

Dar pentru cei care doresc, totusi, o astfel de lucrare, se recomanda neaparat o programare la medicul protetician.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.