Eveniment inedit in Romania: La ceai cu mamici, pe teme de medicatie si prim ajutor

Medicatia si primul ajutor oferit celor mici sunt subiecte extrem de importante pentru orice parinte responsabil. Drept urmare, comunitatea La Ceai cu Mamici vine in ajutorul mamelor din Bucuresti si le invita la o intalnire inedita pentru o astfel de discutie. Astfel, in data de 2 noiembrie a.c., cu incepere de la ora 10.00 , mamicile pot veni impreuna cu cei mici la Elefantelul Curios pentru un ceai aromat si informatii extrem de utile oferite de doamna doctor Iulia Tincu, medic specialist in pediatrie la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu .

Intalnirile “La Ceai cu Mamici” sunt organizate lunar de agentia GoBig Events care au reusit sa creeze o comunitate de femei, de mamici actuale sau in devenire, care au in comun aceleasi subiecte de discutie si preocupari. Reuniunile sunt mai mult decat conferinte sau oportunitati de networking. Ele au devenit zile pline de sfaturi pe care le poate primi orice mama care se inscrie la eveniment,  pentru ca se afla in compania unor femei care au aceleasi nevoi si preocupari.

<< Sunt mamica unei micute minunate de 6  luni, iar ideea intalnirilor “La Ceai cu Mamici” mi-a venit prin luna a VII-a de sarcina. Eu sunt o persoana foarte sociabila si obisnuita sa ies destul de des din casa, asa ca m-am gandit ca ar fi tare bine daca ar exista un grup de mamici cu care sa poti iesi in parc cu copiii, si la care sa poti gasi un sfat sau o vorba buna atunci cand ai nevoie. Exact asta isi propune evenimentul nostru. >> declara Ada Chindea, initiatoarea proiectului “La Ceai cu Mamici”.

In cadrul evenimentului din data de 2 noiembrie a.c., doamna doctor Iulia Tincu va vorbi despre ce ar trebui sa stie parintii in situatii de urgenta, dar si despre medicatia copiilor in primul an de viata, despre prevenire vs. tratare.                                                                                                                                                                                 Pretul unui bilet este de 35 lei daca este achitat in ziua evenimentului sau de 25 lei daca este achitat in avans, prin transfer bancar. Aceasta taxa include o bautura si participarea la tombola mamicilor. Inscrierile se realizeaza online, la adresele de e-mail: sau .

Sunteti invitate, asadar, sa veniti “La Ceai cu Mamici”, sa vedeti cat este de placut sa stati de vorba cu alte mamici, intr-un mediu relaxant, si sa aflati, de la specialisti sau chiar de la femei ca si voi, raspunsul la orice intrebari aveti. In plus, in cadrul intalnirilor, va puteti rasfata cu bunataturile din cadrul candybar-ului amenajat si va puteti bucura de premiile oferite de partenerii evenimentului. Ce va puteti dori mai mult?

Va asteptam pe pagina de Facebook a comunitatii La Ceai cu Mamici pentru a fi mereu la curent cu evenimentele organizate: http://www.facebook.com/laceaicumamici

Intalnirile “La Ceai cu mamici” sunt organizate de agentia Go Big Events, www.facebook.com/gobigevents

La_ceai_cu_mamici_vizual

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.