Estetix – It’s time for beauty!

Ajuns la cea de-a doua sa editie si intrat deja in atentia publicului, targul de beauty Estetix isi deschide din nou portile in 2-4 noiembrie 2012, in aceeasi locatie ultra-centrala, Piata Constitutiei!

In editia sa de toamna, Estetix isi propune sa prezinte noutatile si tendintele de pe piata de beauty, asa cum s-au conturat daja , pentru anul 2013!targul de Beauty Estetix

Publicul tinta al targului Estetix, adica doamnele si domnisoarele, sunt invitate sa ia contact cu cele mai noi, eficiente si performante produse si echipamente din lumea internationala a frumusetii, al terapiilor anti-aging si al intretinerii corporale, prezentate de Miko Beauty Centers!

Vor afla despre propunerile inedite ale atelierelor de infrumusetare, se vor intalni cu reduceri spectaculoase la produse cosmetice, de intretinere, machiaj, le vor fi dezvaluite secrete din arta picturilor pe unghii si din arta tatuajului permanent sau semi-permanent, si cel mai important, le este oferita intalnirea cu o experienta unica: sansa unei transformari spectaculoase, cu ajutorul celor mai elaborate machiaje si a celor mai sofisticate coafuri, adevarate spectacole realizate la scena de make-up artistii si hair-stilistii prezenti special pentru aceasta editie Estetix!

Expozantii de la aceasta editie Estetix reprezinta asadar firme care acopera toate segmentele industriei de beauty, de la producatori, distribuitori, importatori de produse si echipamente, pana la saloane de infrumusetare, make-up artisti, hair-stilisti, etc.

Se estimeaza un numar mare de vizitatori, stiut fiind faptul ca interesul pentru industria de beauty este in continua crestere. De altfel spatiul beneficiaza de o parcare generoasa si de o eleganta zona de restaurant, destinata atat expozantilor cat si vizitatorilor.

Estetix, un proiect KGroup Co, este coordonat de aceeasi echipa ambitioasa, care a girat pana in prezent prin profesionalismul sau numeroase evenimente de anvergura si care detine infrastructura completa pentru organizarea acestora:Mariage-Fest, SIAMB, Expo-Aventura, etc.

Asadar, 2-4 noiembrie, Piata Constitutiei, targul de beauty Estetix, locul in care doamnelor si domnisoarelor le sunt promise adevarate momente de frumusete si relaxare!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.