Distractie nelimitata in Port Aventura!

Daca mergi in vacanta cu cei mici in Costa Dorada, ar fi pacat sa nu petreceti o zi de neuitat in parcul de distractii Universal’s Port Aventura!

1 Sesamo Aventura

Parcul tematic Universal’s Port Aventura, situat la 10 km de Costa Dorada si la 120 km de Barcelona, este cel mai mare parc de distractii din Spania. Plina de aventuri pentru parinti, dar si cu o zona dedicata copiilor numita Sesamo Aventura, foarte colorata si plina de distractii, Port Aventura merita cel putin o zi din vacanta voastra!

2 SesamoAventura

Renumitul roller coaster Dragon Khan, cu nu mai putin de opt looping-uri terifiante, domina orizontul. Nu mai putin de cinci zone de distractie va asteapta in Universal’s Port Aventura. Printre principalele atractii ale parcului tematic se afla Furius Baco, unul dintre cele mai rapide montagne russe din Europa, si Uraganul Condor, un turn cu o inaltime de 100 de metri. La fiecare atractie, exista posibilitatea de a achizitiona fotografia instantanee sau un DVD contra cost.

3 SesamoAventura

Pe copii, personajele indragite din desene animate ii intampina peste tot in parc. Pe Woody, Winnie si Betty Boop le puteti intalni in fiecare dimineata, la deschiderea parcului, cu un show pe care nu trebuie sa il ratati, cat si mai tarziu, pe parcursul zilei. Pe Ernie, Bert, Cookie Monster, Grover, Zoe si Elmo ii puteti vedea si in hotelurile si restaurantele complexului Universal’s Port Aventura, la micul dejun sau seara, la spectacolele organizate in hotel pentru copii. Pe pliantele din parc veti gasi programul spectacolelor. Pentru copiii mici, se gasesc (gratuit) carucioare la intrarea in parc.

4 sesamo_aventura

Cand pe prichindei ii va razbate foamea, puteti lua pranzul in parc. Sunt foarte multe terase, fast food-uri, restaurante – fiecare cu specificul lui, astfel ca, daca doriti sa mancati o masa tipic chinezeasca, va trebui sa mergeti in zona China, daca doriti sa serviti o masa copioasa in stil american, puteti lua pranzul in Vestul Salbatic si tot asa…

5 SesamoAventura

Daca cumparati suveniruri din parc si va dati seama ca nu aveti unde sa le depozitati, deoarece doriti sa explorati si alte atractii, puteti solicita la magazin sa vi se livreze la hotel, fara taxa suplimentara.

Oferta sejur Costa Dorada

Hotel Playa Margarita 3* – de la 422 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021 9407

De Cristina Nicolae

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *