Despre vaccinurile anti-rujeola, oreion si rubeola

Despre vaccinurile anti-rujeola, oreion si rubeola (ROR) – un citat din cartea “Vaccinurile preventie sau boala? O noua patologie pediatrica” scrisa de dr. Christa Todea Gross

Combinarea celor 3 vaccinuri s-a facut din mai multe motive: OMS declara ca scopul este eradicarea celor trei boli. Se stie la ora actuala ca acest obiectiv nu poate fi atins si nici nu este necesar. Orice boala naturala lasa in urma o imunitate naturala indelungata, care va proteja organismul in viitor si de alte boli, in special de boli cronice grave. Trebuie remarcat faptul ca, inainte de a exista vaccinurile, cele trei boli nu erau considerate ca fiind periculoase. Dimpotriva, erau etichetate ca boli benigne ale copilariei. Cu toate acestea publicitatea facuta vaccinurilor, si mai ales teama indusa populatiei, ca cele trei boli ar putea provoca boli grave si chiar moartea copilului nevaccinat a dus la o vanzare fara precedent a vaccinurilor. Dr. Friedrich Graf arata ca in cei 25 de ani de practica medicala nu a avut nici macar un singur caz de deces cauzat de una din cele 3 boli. Acelasi lucru il spun si colegii lui, medici pediatri…. Nu este nevoie de o dovada scrisa sau verbala a medicilor despre adevar, caci dovada o stau parintii si bunicii nostri care nu se temeau de bolile copilariei, stiind ca nu erau periculoase. Rarele complicatii ale bolilor contagioase nu se pot compara cu actualele complicatii postvaccinale, care sunt mult mai grave si mult mai numeroase.

Vaccinarea: eroarea medicala a secolului pericole si consecinteIn cartea „Vaccinarea: eroarea medicala a secolului“ de Louise de Brouwer despre cum a aparut dogma vaccinarii, si de ce aceasta are succes, cum a fost inoculata credinta in principii ale imunologiei nedemonstrate stiintific si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti ai vaccinului“: Jenner si Pasteur. Aceasta dogma, spune ca daca un organism este supus preventiv la o agresiune, sistemul imunitar o inregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. Si asa a aparut axioma nedemonstrata: „Fara vaccinuri nu exista salvare! Fara vaccinuri, „raul“ triumfa. Botezul vaccinului este o conditie sine qua non a salvarii„.

In ceea ce priveste „profetii“, primul este Jenner, un medic fara pregatire de biolog si celalalt, renumitul Pasteur, un chimist mediocru, fals biolog si catusi de putin medic, chiar daca in constiinta colectiva ni sa inoculat alta idee. Amuzant este ca acesti fondatori ai noii religii a vaccinului nu au posedat, de fapt, o pregatire in imunologie.

Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Louis Pasteur falsifica experimentele: intre altele, inocularea – la Pouilly-le-Fort – a unui vaccin impotriva antraxului diferit de cel pe care il anuntase, apoi inocularea unui tanar Meister muscat de caine, cu un vaccin impotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala.

Pasteur la fel ca orice mare profet a avut apostolii si discipolii sai ignoranti, precum Roux si Chamberland, Calmette si Guerin, etc. si s-a preocupat de formarea „marilor preoti“. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinarii“, astazi, numele acestui institut este strans legat de vaccinuti. Afaceristii, marii „preoti“ au inceput sa formeze noi „preoti“ si „misionari“ si sa-i invete noua dogma. Intreaga lume medicala s-a „convertit“ imediat si fara sa comenteze la aceasta noua religie din prostie, ignoranta sau spirit de turma, cu exceptia unei minoritati de medici si profesori inteligenti, cum ar fi A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel, etc. care au opus rezistenta. Au fost infiintate „biserici“ pretutindeni in lume, adica alte laboratoare si institute Pasteur atat in Franta cat si in alte tari.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.