Descoperă funcțiile uimitoare ale ceasului cu GPS pentru copii

Fiecare părinte își dorește să-și petreacă timpul în compania copilului său dar uneori munca nu-i permite acest lucru sau se gândește că este bine de a-i lăsa libertatea pentru a se distra și alături de prietenii lui. Acest lucru nu înseamnă că este indiferent față de copil, din contră el vrea să știe în orice moment unde se află acesta, sau mai mult decât atât, el vrea să fie în contact cu el.

Pentru aceasta sunt utile gadgeturile pentru copii, ceasurile cu GPS care au diferite avantaje și funcții care ajută pentru localizarea copilului. GPS-ul este un sistem de poziționare globală de navigație prin satelit dar și prin unde radio. Există ceasuri cu GPS pentru copii, dar și pentru adulți, care pot fi însoțite și de diverse alte accesorii.

Ceas GPS pentru copii

Ceasuri inteligente

Ceasurile inteligente pentru copii sunt apreciate în special pentru funcția de localizare GPS dar și pentru funcția de apel de urgență sau avertizare pe care le au incorporate.

Astfel de produse au brățara din silicon, sunt în culori diferite (verde, roz, albastru, galben, violet, roșu, negru), ecranul este cu toch screen, dimensiunile dispozitivelor sunt destul de mici, greutatea lor este de câteva zeci de grame. Modelele sunt atractive și funcționează cu baterii de capacitate mare sau cu acumulatori.

Dacă acumulatorul ajunge la o valoare destul de mică (de 20%) există un sistem de avertizare care atenționează cu privire la încărcarea acestuia. Un lucru important este să nu se uite zilnic să se încarce bateria, astfel ceasul va funcționa timp îndelungat.

Ideea de a folosi un ceas inteligent a apărut de câțiva ani, dar poate nu toți părinții cunosc avantajele achiziționării și utilizării acestor produse. Probabil că mulți se gândesc la faptul că dispozitivul presupune realizarea unor setări complicate pentru a-l folosi, însă acest lucru nu este adevărat.

Costul poate fi și el un inconvenient de a cumpăra un ceas cu GPS însă prețul nu este chiar atât de ridicat comparativ cu cel pentru alte tipuri de gadgeturi. Avantajele sunt multe și create de funcțiile acestor dispozitive.

ceas pentru copii cu functii gps si telefon

Părinții trebuie să știe că atât timp cât copilul poartă ceasul la mână, acesta va trimite coordonatele unde el se află. Având în vedere faptul că ceasul are un sistem de comunicare cu smartphone-ul părintelui, îi poate afișa și locația copilului în timp scurt. Dacă ceasul este desfăcut de la mâna copilului acest lucru va fi semnalizat printr-un sistem de avertizare, care funcționează și în situația în care zona prestabilită în care se află copilul este depășită.

Ceasul poate fi utilizat în orice moment din zi și din noapte, deci chiar și atunci când copilul doarme. Alte funcții importante ale ceasului sunt: trei numere de urgență, posibilitatea de a vedea traseul pe care l-a făcut copilul, oprirea dispozitivului de la distanță sau chiar convorbiri în ambele direcții.

Accesoriile pentru ceasuri cu GPS pentru copii sunt atractiv colorate și au forme deosebite, imită niște animăluțe simpatice. Ceasul fără curea poate fi pus într-un accesoriu din silicon și astfel va fi ca o jucărie interesantă pentru copil.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.