De ce trebuie sa spui ” Te iubesc!”

Cand am citit bancul acesta, mi-am adus aminte cat de greu le este unor oameni sa spuna ” Te iubesc!”  unii spun ca le este teama ca ar putea goli de continut cele doua cuvinte daca ar spune prea des, dar gresesc pentru ca poti sa spui si rar si fara continut, iar daca nu spui pierzi ceva important.  Fiecare om simte nevoia de a se simti iubit, iar faptul ca aude din cand in cand un ” Te iubesc!”  de la o persoana draga iti aduce o anumita energie si o stare de spirit frumoasa pe care nu ai cum sa le dobandesti altfel.

Daca preferi sa pastrezi ” Te iubesc!”  pentru ocazii speciale, sunt mari sanse sa nu fii crezut si cel/cea pe care o iubesti sa creada ca ai spus asta doar pentru ca ai un scop ascuns si sa se indoiasca de sentimentele tale.  Tu cat de mult iti doresti sa auzi un „Te iubesc!” mai des?

La un seminar al femeilor, pe tema „Cum să trăieşti într-o atmosfera de dragoste cu soţul tău”, participantele au fost întrebate dacă îşi iubesc soţii. Toate au ridicat mâna, aprobator. Atunci au fost întrebate când le-au spus, ultima dată, soţilor, că îi iubesc. Unele au răspuns că azi, altele că ieri, altele că nu-şi amintesc. Atunci participantele au fost rugate să le expedieze soţilor un sms, cu textul „Te iubesc scumpule” iar apoi să schimbe telefoanele între ele şi să citească răspunsurile primite.
Iată câteva:

1. Cine este?
2. Aaaa, mama copiilor mei, te simţi bine?
3. Te iubesc
4. Ce mai e acum? Ceva cu maşină?
5. N-am înţeles ce ai în vedere
6. Ce-ai mai făcut acum? De dată asta nu te mai scuz
7. !?!?
8. Nu mă lua pe ocolişuri, spune direct cât vrei
9. Oare visez?!
10. Dacă nu-mi spui cui îi este adresat mesajul, fac moarte de om!
11. Te-am mai rugat să nu bei! Dacă simţi că te obosesc, pot să plec
12. Răspunsul la ce vrei tu este nu!

De ce sa spui " Te iubesc"

te iubesc mult

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.