De ce se ingrasa femeile? Am aflat secretul!

Este o intrebare la care multi cercetatori de renume au incercat sa gaseasca raspunsul, dar foarte putini au reusit sa ofere un raspuns care sa le satisfaca pe femei.

de ce se ingrasa femeile

Toata lumea stie ca femeile citesc mai mult decat barbatii, se pun la curent cu toate barfele de la servici, din oras si chiar din tara, iar cand se odihnesc se documeteaza cu cele mai importante barfe la nivel mondial.

Dar capacitatea de stocare a creierului este limita, iar in jurul varstei de 22-30 de ani acesta se umple, dar femeile au un sistem de stocare suplimentar pozitionat in diferite zone precum ar fi abdomenul, soldurile, picioarele, spatele, umerii si altele. Asadar atunci cand mai vezi o femeie mai plinuti trebuie sa te gandesti cat de multa informatie este depozitata sub pielea ei. Asa ca femeile nu sunt grase, sunt doar bine informate, iar unele chiar destepte.

Cu timpul, noi femeile luam in greutate pentru ca acumulam atat de multa informatie si intelepciune, incat, atunci cand nu mai este spatiu in cap pentru ele, se distribuie in restul corpului.

Asadar, noi femeile nu suntem grase…:)))), suntem foarte culte, educate si fericite !!!

Incepand de astazi, cand ma voi uita in oglinda, imi voi spune : Uite cat de desteapta sunt !!! „

 

Comments (1)
  1. trenda 28 octombrie 2015

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.