De ce sa vizitezi Suedia

Suedia este o tara interesanta si cu adevarat frumoasa, care merita sa fie admirata de catre turistii de toate varstele. Indiferent ce zona a tarii o sa fie aleasa ca destinatie, cu siguranta o sa fiti placut surprinsi, iar din urmatoarele randuri veti putea sa aflati motivele datorita carora Suedia este o tara renumita.

Ce stii despre Suedia

Suedia este o tara interesanta si incantatoare, care este situata in partea nordica a tarii. Acest stat este cel mai mare din Scandinavia si capitala tarii este Stockholm, o tara care sigur o sa va fie pe plac. Denumirea oficiala a tarii este Regatul Suediei si este compus din mai multe insule, cum ar fi Gotland si Eland, in afara de care exista desigur si insule mai mici. In Suedia se vorbeste in suedeza, insa nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti putea sa va descurcati cu ocazia unor vacante in Suedia, deoarece majoritatea localnicilor vorbesc engleza.

Goteborg din Suedia

De ce este Suedia renumita?

Un motiv pentru care Suedia este renumita se datoreaza faptului ca natura este prezenta peste tot. Veti putea sa admirati munti, dealuri, campii si lacuri, unde veti putea sa va reumpleti cu adevarat cu energie. Indiferent de anotimp, cu siguranta aceasta tara o sa va impresioneze, atat datorita faunei, cat si din cauza faptului ca veti putea sa observati modul de viata al animalelor care traiesc in natura. Pe teritoriul tarii se afla si multe cladiri impresionante, in care sunt incluse in jur de 1400 de cetati, biserici vechi, palate si nu trebuie sa uitam nici de muzeele renumite sau despre parcurile nationale. Cu ocazia calatoriilor nu ratati orasele importante si anume:

  • Goteborg
  • Linkoping
  • Helsingborg

sursa: coment.ro

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.