De ce imi place termometru electronic pentru copii

Sunt femeie, sunt mamică, muncesc, gatesc, calc, spăl, în sfârșit, de toate. Nu singură, dar parcă mama e mai apropiată de puiul ei, așa e natura umană. Și când mă culc seara sper din tot sufletul ca noaptea să fie liniștită și calmă. Dar acum a început anotimpul virozelor și strănuturilor și nopților albe.

Și când trebuie să măsori temperatura unui copil cuprins de febră, care se zvârcolește și plânge, parcă totul în jurul tău se mișcă. Desigur că moștenisem de la mama mea un termometru clasic, cu mercur. Nopți în șir m-am chinuit să-i țin picioarele fixe, pentru că temperatura trebuie măsurată anal, și durează puțin până când mercurul se încălzește și urcă pe scara din tub.

Copilul plânge și se zvârcolește, noi nu mai știm ce să facem și temperatura este tot una aproximativă și dacă te duci la medic îți spune că are nevoie de date exacte și în tine se strînge toată oboseala adunată de peste noapte și… Și ai nevoie de o prietenă, precum Maria, care e asistentă medicală și are și ea doi copii, frumoși și sănătoși și bine crescuți. Ea mi-a pus în mână pentru prima oară un termometru electronic. Ca formă e la fel ca cel clasic, dar e mai ușor și e din plastic și nu îți mai este teamă că s-ar putea sparge și s-ar putea tăia copilul și s-ar putea scurge mercurul peste tot prin casă sau puiuțul tău ar putea inghiți, Doamne ferește, mercur și s-ar putea otrăvi.

Termometru electronic pentru copii

Termometru Digital cu varf flexibil

Pret: 30.00 RON

Acest termometru digital memoreaza ultima temperatura, emite un semnal sonor la terminarea masurarii, se opreste automata cand termina de masurat temperatura, are o precizie de +/-0.1 grade, se poate dezinfecta foarte usor, are un buton pentru oprire si vine cu o cutie de plastic

Apoi am descoperit că există și termometru electronic suzetă, care este extrem de ușor de folosit în cazul bebelușilor, așa cum este puiuțul meu. Funcționează la fel ca și termometrul electronic, dar are forma unei suzete. Băiețelului meu îi place foarte mult și îl și calmează, ba chiar îl adoarme ușor. Cel mai mult mă bucură faptul că nici termometrul electronic și cel suzetă nu conțin mercur și în orice caz și sunt mai exacte și instrucțiunile de utilizare sunt clare, sunt redactate în română, așa că nu ai nicio problemă.

Termometru suzeta

Termometru suzeta bebe Primii Pasi

Pret: 16 RON

Suzeta termometru cu plaja de masurare intre 32-43 C, semnal sonor si memorie ultima temperatura

Nu mai trebuie să stau cu un ochi pe termometru și cu celălalt pe ceas, sa văd dacă au trecut destule minute. Fie ca este un rermometrul electronic simplu sau cu suzetă mă anunță printr-un semnal sonor când a terminat de măsurat și îmi poate afișa și măsuratoarea anterioară.

Apoi îl dezinfectez ușor și îi pun capacul și gata, îl pun în cutie, pentru că se oprește singur în mod automat atunci când nu mai este folosit. Iar când am nevoie îl scot din cutie, scot și capacul, apăs pe buton și gata, îl pot utiliza. Maria nu s-a lăsat, și m-a luminat și mai mult: mi-a zis că mai există și termometre electronice pentru frunte, sau pentru ureche ba chiar și termometre cu infraroșii. Măsoară instant temperatura, copii nu mai sunt deloc stresați și nu mai plâng și trebuie să recunosc că e atât de bine și pentru părinți și pentru urechile noastre și nervii noștrii!

Păi și unde se găsesc toate astea? am întrebat-o. Tot ea să mă lămurească, săraca: există site-uri, de exemplu www.Malvi.ro . M-am simțit de parcă ieșisem dintr-un Ev Mediu al tehnologiei, lumea a avansat și asta e așa de bine! Cu vechiul termometru petreceam câteva minute, scuturându-l, pentru ca mercurul să se adune în rezervorul său, pentru ca măsurarea temperaturii să fie cât mai exactă. Mă durea mâna de la scuturat și îmi mai scăpa din mână și după ce terminam și adormeam copilul deschideam caietul să notez ce temperatura avusese copilul, pentru ca să văd ce evoluție a avut și câtă muncă pentru un lucru care se poate face așa ușor cu un termometru electronic.

Set termometre electronice

Set termometre digitale Philips Avent

Suzeta termometru are o tetina ortodontica din silicon, marimea pentru nou-nascuti ce poate fi detasata pentru a fi sterilizata. Protectie suzeta pentru a previne iritarea pielii sensibile a bebelusului. Suzeta cu termometru integrat are functie de verificarea ultimei temperaturi masurate, indicator baterie descarcata. Are inclus in pachet si o suzeta obisnuita ce va ajuta copilul sa se obisnuiasca cu suzeta termometru.

Termometru digital cu varf flexibil si precizie mare face ca masurarea temperaturii rectale sa fie sigura si usoara, fara disconfort pentru copil.

Toate cele trei produse sunt prevazute cu capace de protectie pentru a indeplini cele mai inalte standarde de igiena pentru copil. Cutie compacta, ideala pentru calatorii. Baterii si instructiuni incluse. Interval de masurare: 32-44 grade Celsius Garantie: 24 de luni.

 

Mă uitam la Maria care îl legăna pe puiuțul meu și cred că plângeam, dar nu de supărare, eram oarecum ușurată, scăpasem de chinul termometrului și parcă și nopțile mele sunt mai calme și mă gândesc să-mi cumpăr și un cântar de bucătărie, tot de pe Malvi.ro, ca să-i fac un chec Mariei, drept mulțumire, că la prăjituri sigur o iau.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.