De 1 iunie – o bicicleta cadou pentru copilul tau

In vacanta copiii au  mai mult timp liber, acum este momentul sa faca cat mai multa miscare, si chiar daca merge la un sport, o plimbare cu bicicleta este mereu binevenita. Daca nu are deja o bicicleta, poate ar fi cazul sa ii cumparati una chiar de ziua copilului: 1 iunie!

Daca vizitati magazinele Bike XCS, sau daca le vizitati site-ul, veti putea vedea au in aceasta perioada reduceri pentru copiii cu chef de pedalat. Astfel Bike XCS e gata sa indeplineasca dorințelor celor mici cu o reducere de pana la 15% la toate bicicletele și accesoriile pentru copii. Promotia este valabila in perioada 1- 15 Iunie.

Accesoriile Crazy Stuff vor fi desigur pe placul celor mici, dar și al părinților. O cască pentru copii nu este niciodată doar o simplă cască ci ea trebuie să inspire voioșia copiilor, puteți vedea zeci de modele în formă de animaluțe aici.

Reduceri biciclete copii

De asemenea sunteți asteptati in magazinele Bike XCS din Bdul Lacul Tei nr 126-128 sau Str Baba Novac nr 11A, pentru a vedea cele mai noi și mai voioase modele de biciclete pentru copii. Programul magazinelor este de la 10:00 la 20:00 de luni până vineri și de la 10:00 la 14:00 suficient timp cât să alegi bicicleta perfectă pentru copilul tău.

Este important ca cei mici să aibă biciclete de calitate, sa pedaleze multi si astfel să crească sănătos și armonios.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.