Cyber Monday

Dupa nebunia creata de Black Friday, iata ca mai nou, a aparut si Cyber Monday. In Statele Unite, Cyber Monday este ca o alternativa a Black Friday-ului. Aceasta zi, este „dedicata” reducerilor virtuale si este in prima zi de luni de dupa ziua Recunostintei.

Cyber Monday, s-a celebrat penCyber Mondaytru prima oara in 2005 pentru cei care nu au reusit sa ajunga in magazine de Black Friday. Asadar, s-a hotarat, ca marii consumatori de internet si adeptii shoppingului online sa aiba parte de acelasi „tratament”.

Ca orice mare eveniment american, acest obicei a fost repede preluat si de romani, doar ca la noi parca s-a facut „2 in 1”, si asta pentru ca de Black Friday, romanii au putut vana cele mai mari reduceri din an, atat mergand prin magazine, cat si achizitionand online diverse produse. Sa nu mai vorbim despre faptul ca la noi, unele magazine au inceput reducerile cu cateva zile inainte si le prelungesc si in saptamana viitoare. Ce sa intelegem de aici? Ca romanii nu inteleg aceste concepte diverse, sau pur si simplu obisnuiesc sa personalizeze, sa dea o nota cat se poate de romaneasca acestor obiceiuri americanesti. Probabil asta este si motivul pentru care nu sunt prea multe magazine online care si-au anuntat participarea la Cyber Monday.

De retinut este ca daca sunteti interesati si gasiti magazine care s-au inscris in cursa Cyber Monday, nu trebuie sa uitati ca regulile sunt aceleasi, trebuie sa va feriti de ofertele false si sa le notati doar pe cele bune. Spor la shopping!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.