Cum se incalzeste mancarea pentru bebelusi-rapid si igienic

In societatea moderna cele mai multe dintre mamici prefera sa hraneasca in mod artificial copiii. Acesta este un motiv in plus pentru a achizitiona recipiente cu ajutorul carora sa incalzeasca mancarea copilului la temperatura potrivita in timp scurt. In acest scop au fost realizate diferite modele de incalzitoare speciale pentru biberoane. Acestea pot fi achizitionate on line, iar diversitatea modelelor raspunde la cele mai sofisticate cerinte. Va sugeram cateva variante de modele de incalzitoare pentru biberoane de noua generatie, pentru a va facilita alegerea.

Modelul de incalzitor “Bebe confort” este un recipient compact, usor si rezistent in care se pot incalzi in maxim doua minute atat biberoanele, cat si borcanele cu alimente semipreparate pentru copiii mai mari. Functionarea acestuia la curent permite utilizarea sa atat in casa, cat si in timpul calatoriilor datorita adaptatorului auto ce permite functionarea.

O alta varianta pentru care puteti opta in cazul incalzitoarelor pentru biberon este modelul 3 in 1, ce ofera posibilitatea incalzirii biberonului, sterilizarea acestuia sau ca storcator de fructe. Produsul este livrat cu accesoriile specifice stoarcerii fructelor si paharel gradat pentru sucul de fructe, iar recipientul spatios, usor si compact permite sterilizarea biberoanelor sau incalzirea hranei in functie de necesitate si de operatiunea selectata prin butonul de optiuni. Butonul de reglare a temperaturii si ledul prin care se anunta incheierea operatiunii selectate contribuie cu succes la fiabilitatea utilizarii aparatului.

Cum incalzim mancarea pentru bebelusi

Incalzitorul pentru biberoane marca “REER 3401” este ideal pentru utilizarea in casa sau in calatorii. Recipientul compact are o capacitate generoasa astfel incat sa poata fi incalzite orice tip de biberoane sau borcanele cu mancare in cel mult cinci minute. Dotat cu  husa impermeabila si lavabila, cablu de alimentare la energie adaptat fie pentru prize din locuinta, fie pentru cea din masina, este alegerea perfecta pentru familiile care se deplaseaza in concedii sau in calatorii impreuna cu bebelusul. Cablul de alimentare este amplasat in compartiment separat, cu lungime de 50 cm, iar intregul aparat are protectie de supraincalzire si termostat cu oprire la 70 grade. Marca de incalzitoare “REER” va propune si alte variante de incalzitoare pentru biberoane ce se utilizeaza numai in casa. Acestea sunt usoare, fiabile si rezistente, cu posibilitatea programarii temperaturii la care se incalzeste hrana copilului. Tehnologia moderna PTC utilizata in realizarea recipientului permite incalzirea in baie de apa a alimentelor, oprirea automata cand se atinge temperatura selectata, fara posibilitate de supraincalzire sau ardere a alimentelor sau a aparatului.

Perfect adaptat pentru calatorii, incalzitorul pentru biberon modelul “Warman Go Blak” este realizat din neopren elastic si permite utilizari multiple in scopul incalzirii biberoanelor sau borcanelelor de mancare conectat la unitatea de bricheta a fiecarui tip de masina. Poate fi pozitionat in autoturism in suportul pentru pahar sau agatat cu brida husei incorporate, iar ledul anunta conectarea la sursa de energie. In acelasi registru al incalzitoarelor pentru biberon, special creat pentru masina va propune marca”Nuvita”. Aceste recipiente au caracteristici specifice: sunt compacte si fiabile, realizate din neopren elastic, adaptate la orice tip de autoturism

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.