Cum se fabrica copiii?

Copilul tau iti pune intrebari delicate despre cum se fac copiii? Sa stii ca nu este chiar asa de dificil sa le explici precum ai crede, mai ales daca ai un desen explicativ atat de explicit precum cel de mai jos, in care se arata pas cu pas procesul de fabricatie a copilului.

Mama are nevoie de tata pentru a putea fabrica un copil, tata cu ajutorul unui furtun special ce se ataseaza la burtica mamei, introduce samanta de copii, aceasta pentru a creste mare are nevoie de apa si aer, asa ca tata ataseaza periodic furtunul la burtica mamei, si cum este normal de a atata apa si aer burtica mamei creste incet, incetisor pana se faca mare, mare.

La un moment (dupa 9 luni de la prima vizita la fabrica de copii) cand burtica mamei sa umplut si bebelusul a crescut suficient de mare, are loc o explozie (medicii astia mai cu fite ii spun expulzie), prin care copilul iese afara si ajunge in bratele tatalui (daca este in preajma, daca nu la o tanti moasa sau un nenea doctor).

Apoi tata si cu mama il imbraca si il aduce acasa la fratior sau surioara.

Deci copilul este fabricat la fabrica de copii!!!

cum se fac copiii?

Tehnica si modul cum se fabrica copiii din imagine a fost explicat prin imagini de https://www.facebook.com/patrice.laroche.98

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.