Cum sa te relaxezi si sa te simti bine dupa o saptamana grea

Distractia se raporteaza la fiecare persoana, in parte si este vazuta, in mod cert, din perspective diferite. Astfel, unii se simt bine dansand, altii ascultand muzica, altii iesind cu prietenii, iar altii citind ori ascultand bancuri.

bancuriNu e nicio noutate. Bancuri se gasesc oriunde, de la carti, reviste si ziare, pana la tot felul de site-uri de specialitate, online. Ceea ce conteaza este sa inveti, practic, sa te distrezi si sa te amuzi la auzul unei astfel de glume. Cei mai multi citesc bancuri pe internet, nu-i asa? Este varianta cea mai simpla si lipsita de costuri. Insa incearca sa le spui la o petrecere, intre prieteni. Ei, parca suna altfel. Cu siguranta, vei reusi sa animezi orice petrecere cu cateva bancuri inspirate.

Spre exemplu, cine nu se amuza la bancuri cu bula? Or, cine n-a auzit de acest personaj celebru din bancuri, impreuna cu Alinuta, Ion, Maria si Gheorghe? Glumele cu personaje recunoscute dau cel mai bine la public, asadar nu ti-ar prinde rau deloc sa incerci tehnica aceasta, in cadrul unei petreceri. Daca esti mai timida, nu-ti fa probleme. Odata ce ai inceput sa spui bancuri, vei adopta atitudinea potrivita si vei reusi sa-ti distrezi prietenii copios. Tot ceea ce conteaza este sa te simti bine in pielea ta si sa te distrezi si tu, odata cu ceilalti.

Astazi, conceptul distractiei a luat o alta intorsatura, presupunand numai petreceri in club, de cele mai multe ori. Insa putem vorbi si de un gratar, o iesire cu prietenii la un strand sau o aniversare reusita. Desigur, depinde si de varsta, preferinte, vreme si altele.

Ceea ce conteaza e ca bancurile nu se vor demoda niciodata. Astfel de glume vor ramane intotdeauna in topul preferintelor, de la o zi la alta aparand din ce mai multe, atat online, cat si in alte surse.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.