Cum poți face un mix reușit de imprimeuri în amenajare

Pentru o reușită sigură folosește o singură temă de imprimeu, și te poți juca cu poziționarea formelor, dimensiune și culoare.

În ultima vreme nu mai există reguli, nu există o limită și nici rețete de succes, doar să ai grijă în ce cantități folosesti diferitele tipuri de imprimeuri și ponderea spațiului de respiro (culoarea uniformă) ce le unește, pentru a nu aglomera vizual ambientul.

amenajare cu imprimeuri

Eu recomand o temă predominantă, iar restul accente și binențeles ai grijă să nu uiți spațiile de respiro-culoare uniformă (ex. dacă ai un perete zugrăvit în dungi late, poți avea o canapea uni și sa te joci cu pernuțe cu imprimeu cu buline, la fel și draperiile), iar dacă vrei un pic mai mult cred că trebuie să apelezi la un specialist.

Chiar dacă imprimeurile sunt neglijate în momentul în care incepi o amenajare, ele au o pondere foarte mare în ambientul creat și te sfatuiesc sa le iei în calcul de la bun început.

Dacă ești o persoană activă, pentru a nu risca să te plictisești lasă pereții uni, la fel și obiectele de mobilier și folosește imprimeuri la pernuțe, draperii, perdele, accesorii (textilele se pot înlocui mai ușor, dar au o mare pondere vizuală).
O soluție de succes folosită în ultima vreme este canapeaua cu imprimeu în buline și tapetul peretelui din spatele ei în dungi

Sfat: Dacă ai un perete cu imprimeu în dungi te sfătuiesc în nici un caz să nu folosești ca imprimeu pentru canapea tot dungi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.