Copiii învață limba engleză într-un mod inedit și interactiv!

Cursuri de engleza pentru copii TinArt

Se știe că învățarea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive, că tehnicile de învățare prin teatru sunt cele mai utile pentru a înfrânge temerile vorbitului în public într-o limbă străină.

Club TinArt a dezvoltat un curs interactiv de limba engleză, bazat pe metodele de învățare prin teatru, care ajută copiii să vorbească cu lejeritate, fluent și corect limba engleză. Astfel, profesorul coordonator, actor profesionist la Teatrul Ion Creangă, Maria Țăran, pune accentul, în cadrul cursurilor de limba engleză, pe acumularea, fixarea de cunoștințe și utilizarea acestora în vorbire, într-un mod natural și plăcut.

Cursurile de engleză Club TinArt urmează o programă dedicată și gândită special pentru mai multe categorii de vârstă, chiar și pentru copiii cu vârste între 2 și 4 ani. Acestea se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, miercuri – ora 18.00 sau  sâmbăta – ora 14.00, taxă de participare de 150 lei / lună (4 ședințe), iar înscrierile se fac la adresa sau număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Parteneri: Work At Home Moms Romania, Kiboko, B24Kids – gazeta culturală pentru copii, Copilul.ro, Parintisicopii.info, MelcCodobelc, Urbankid, Intuitext, SuntPărinte.ro, Didactic.ro, Mămicamea.ro

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.