Cizme UGG la moda si in 2013

Chiar daca nu stiati ca se numesc cizme UGG, sigur le-ai remarcat pe strada dar mai ales la vedete. Nu conteaza ca este iarna sau vara, sunt combinate cu tinute sport, casual si din pacate uneori chiar si cu tinutele elegante.

Au fost lansate acum 10 ani, si in 2013 tot sunt la moda, vanzarile de cizme UGG cresc in fiecare an, cea mai mare crestere a fost in 2004, cand au aparut in emisiuna lui Oprah si au devenit un must-have pentru starurile de la Hollywood, iar in fiecare an se vând tot mai multe cizme UGG originale sau doar tip UGG facute de alte firme. Care credeti ca este explicatia acestui succes fenomenal ce invinge timpul?

Cizme tip UGG originale

Din ce material se fac cizmele UGG?

Cizmele UGG originale sunt confectionate din piele de oaie de foarte buna calitate ce este modelata de maesterii pantofari dupa forme care dau piciorului acea senzatie de confort laudata de purtatorii de cizme UGG. De cativa a fost si o impletitura din lana de oaie care are darul de a amplifica senzatia de confort datorita texturii moi.

cizmele ugg

Si in Romania cizmele UGG au curerit piata, din pacate piata este inundata si de cizme UGG ieftine contrafacute, unele destul de reusite astfel incat este destul de greu sa fie deosebite de cele originale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *