Ciorapi si dresuri pentru gravide

Si eu sunt o mamica cu burtica, si acum cateva zile trebuia sa merg la un eveniment ceva mai fitos, iar pentru tinuta ar fi trebuit sa port dresuri si pantofi, iar la fel ca multe alte gravide am si eu o dilema legata de a purta sau nu dresuri.

dresuri pentru gravide

Unele gravide au spus ca taie ciorapii in dreptul burtii, iar altele au spus ca nu poarta deloc. Si eu am incercat o data  prima varianta, dar mi s-a dus taietura mai in adancime, si m-am trezit ca in plina strada au cazut in dreptul genunchilor (noroc ca am intrat repede in masina si i-am dat jos), apoi am incercat si solutia ciorapilor cu banda, cred ca cea mai comoda. Dar si aceasta are o problema: poate ca vara si primavara este acceptabil, dar cand este ceva mai rece nu prea-ti convine sa te adie vantul prin zonele intime

Astazi cautand cu totul altceva pe internet, am gasit ciorapi speciali pentru gravide, ciorapi cu burtica si am fost foarte incantata. Poate multe dintre voi stiati deja de ei, poate altele la fel ca mine habar nu aveau.

Exista chiar mai multe marci de dresuri pentru gravide, dar eu am incercat doar una pana acum, dresurile pentru gravide Marilyn Mama, in variante de 20 si de 120 DEN, potsi fi cumparati de pe acest site si au un pret  19-29 lei perechea.

Recomandarea mea este sa va cumparati cu un numar mai mare decat ce purtati in mod obisnuit, si va veti simti mai comod. Imi plac ca se intind frumos peste burtica. sunt confortabili si mai ales siguri si scapati de teama de a raci cand este frig.

Am mai gasit ciorapi pentru gravide pe bellemama.ro, pe quick24 si pe Dasha

Comments (1)
  1. Dana Ionescu 16 iunie 2014

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *