Chiar se poate sa scapam de vergeturile vechi si noi?

Aproximativ 70% dintre femei sunt afectate de vergeturi, majoritatea din timpul adolescentei din cauza dezvoltarii acelerate si a transformarilor pe care le resimte corpul unei tinere la pubertate. Ce se intampla? Aceste intinderi ale pielii pot sfarsi prin ruperea fibrelor de elastina si de colagen daca pielea nu este suficient de elastica si corespunzator hidratata! Atentie! Hidratarea nu inseamna doar aplicarea de crème pe baza de colagen in cazul vergeturilor ci si a hidratarii corpului nostru cu minim 2l de lichide pe zi!

Daca in adolescenta ai avut noroc si nu ai avut parte de oscilatii de greutate care sa-si lase amprenta asupra corpului tau prin aceste linii fine – gen cicatrici, denumite vergeturi, este posibil sa le dobandesti in timpul sarcinii sau in cazul in care corpul tau sufera o oscailatie mare de greutate, de cele mai multe ori brusca, prin ingrasare sau slabire ultra rapida!

Cum scapam de vergeturiInsa, trebuie tinut cont de faptul ca vergeturile apar totusi treptat, nu peste noapte si le putem preveni extinderea si de asemenea, dupa aparitie le putem si trata indiferent daca au aparut de curand sau de multa vreme!

Cum este posibil sa le tratam, avand in vedere ca majoritatea femeilor sunt de parere ca odata aparute nu mai dispar niciodata? Intr-adevar, definitiv nu dispar decat daca sunt in primul stadiu de aparitie, respectiv se prezinta sub forma unor linii fine de culoare rosu- visiniu, in acest stadiu fibrele de elsatina si de collagen nu s-au rupt si inca putem preveni ruperea acestora si devenirea lor de culoare alba cand dobandesc adancime in tesutul cutanat!

Le putem vindeca 80-100% in acest prim stadiu cu ajutorul ultrasunetelor si mai nou cu ajutorul RADIOFRECVENTEI, efectuand minim 10 sedinte de tratament intensiv!

Daca nu mai sunt in primul stadiu, atunci se pot estompa, in acest caz se recomanda efectuarea a 10-20 sedinte de ultrasunete sau radiofrecventa – in functie de extinderea zonelor afectate de vergeturi- pentru a le reduce cu pana la 40-50% fata de stadiul actual! Ceea ce este minunat este ca odata vindecate, pe acele portiuni, daca nu ai oscilatii bruste de greutate, ele NU MAI REAPAR!!! Si in plus tratamentul cu radiofrecventa este foarte benefic si pentru tonicitate, combaterea celulitei si distrugerea nodulilor celulitici si adiposi, ajutand la scaderea in centimetrii pe zonele de tratament.

Pentru a preveni aparitia vergeturilor este nevoie sa consumam vitamina E, iar o data pe saptamana sa efectuam un peeling corporal dupa care sa folosim un lapte de corp hidratant, sau creme speciale antivergeturi care sa contina colagen.

9 ani experienta in tratamente corporale! Viziteaza www.bettyblue.ro pentru cea mai buna oferta de toamna si scapa de vergeturi!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.