Cele mai frumoase obiective turistice din Spania

Spania - obiective turisticeVacanta se apropie cu pasi mari si inca nu stiti unde sa plecati? Nu trebuie  neapărat să părăsiti Europa pentru a găsi căldura şi dezradacinare. Spania poate fi o idee bună pentru a combina cultura, distractiile  şi relaxarea, cu demersurile administrative reduse, datorita liberei circulaţii a bunurilor şi a persoanelor în Europa… Spania, vecina cu Franta, este cea mai mare ţară din  Peninsula Iberică. Indiferent de nuanta pe care o doriţi pentru vacanta dumneavoastra, un sejur in Spania va constitui o vacanta reusita.

Spania este, de asemenea, una dintre ţările cele mai vizitate din lume, dupa Franta, si gazduieste sediul central al Organizaţiei Mondiale a Turismului (OMT). Faţa Spaniei a fost în mare parte marcata de istoria sa tumultuoasa. După căderea Imperiului Roman,  populaţiile germanice barbare au invadat tara. Ulterior, cucerirea musulmană a adus Spaniei  monumente pe  care nu le regasim nicăieri altundeva în Europa, care pot fi descoperite în timpul unei călătorii la Madrid, Barcelona sau Granada.

Recucerirea Spaniei de către creştini îi dă aspectul pe care il cunoaştem astăzi. In nordul Spaniei va puteti petrece vacanta intr-o statiune de schi. Iarna veti putea schia in Pirinei , cat si de cealaltă parte a frontierei, în Franţa. Iar vara, o staţiune de schi va va permite să va odihniti, în aer liber, intalnind  turişti veniti  din toată Europa pentru un sejur la munte. Dacă preferaţi să staţi la  soare, Ibiza este locul ideal pentru  calatorie! Veti putea merge sa descoperiti de asemenea placutul oras Madrid, capitala tarii.

Nu ratati printre altele Muzeul Naţional Regina Sofia, unde veti putea admira celebra Guernica de Pablo Picasso. Spania are, de asemenea, muzee dedicate operei lui  Pablo Picasso . Astfel puteti găsi un muzeu Picasso la  Barcelona şi Malaga , orasul natal al lui Pablo Picasso. Dacă sunteţi genul caruia ii plac petrecerile până în zori, Ibiza este destinatia perfecta pentru vacanta dvs. Aceasta mica insula ii reuneste vara pe clubber-ii din lumea intreaga.

Sursa: http://www.web-libre.org/dossiers/espagne,820.html

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.