Cea mai scumpa rochie din lume

cea mai scumpa rochie din lumeSotului tau a spus ca rochia ce tocmai ai cumparat-o este prea scumpa? Daca ii vei arata aceasta rochiefacuta de creatoarea de moda Debbie Wingham poate va ajunge la concluzia ca ai facut o achizitie foarte buna!

Cea mai scumpa rochie din lume o poti cumpara cu „doar” 13 milioane de euro, si se numeste Abaya. Costa asa mult pentru ca pe rochie sunt montate 2000 de diamante, iar piesa principala este un diamant rosu foarte rar evaluat la 6 milioane de euro.

Cate diamante sunt necesare pentru a face fericita o femeie foarte frumoasa? Pana acum nu sa aratat nimeni dispus sa cumpere rochia cu 2000 de diamante, asta poate inseamna ca nici o femeie nu are nevoie de asa de multe pietre pretioase pentru a fi fericita, sau poate ca nu exista inca un barbat dispus sa faca un astfel de dar femeii pe care o iubeste.

Pentru cei interesati sa admire sau chiar sa cumpere rochia Abaya o pot face la licitatia ce va fi organizata in Dubai (doar acolo se duc sa se relaxeze cu iubitele cei mai multi miliadari).

Sincer pe mine nu ma impresionata aceasta rochie, cred ca puteau face o rochie mult mai spectaculoasa cu 2000 de diamante.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.