Cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun

Cea mai lunga scrisoare catre Mos CraciunCel mai frumos cadou de Crăciun pentru copilul tău este la EXPOROM

În această iarnă copilul tău va putea intra pentru prima dată în lumea magică de Crăciun și va simți spiritul sărbătorilor de iarnă chiar din Orașul lui Moș Crăciun organizat la EXPOROM.

Copiii vor vedea de aproape renii aduși de la munte, căsuța Moșului și atelierul de creație unde se pregătesc cadourile pentru toți copiii din lume.

Scrie-ți dorințele în Scrisoarea Record către Moș Crăciun

Un eveniment unic în lume, scrierea Celei Mai Lungi Scrisori către Moș Crăciun,  este organizat de centrul expozițional EXPOROM în cele 5 zile ale târgului. Toti vizitatorii, indiferent de vârstă, îi vor putea scrie Moșului dorințele lor pe cei 1.000 de metri lungime ai scrisorii.

Vedetele la Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun sunt….

Toți copiii, mămicile și tăticii, bunicii și toti cei care cred în Moș Crăciun și vor să se bucure de spiritul magic al iernii sunt așteptați la EXPOROM în Pantelimon. Accesul este liber și transportul gratuit de la metrou Republica.

Special pentru Părinți

Părinții, viitoarele mămici și cei care își doresc copii se vor bucura de o serie de workshopuri și cursuri dedicate lor organizate de către Trusa pentru Părinți în calitate de co-organizator. Aproape 100 de specialiști în parenting, nutriție, consiliere psihologică, pediatrie, fertilizare și alte domenii specifice vor comunica ultimele noutăți extrem de folositoare părinților, le vor răspunde la întrebări și explica în detaliu tot ce îi interesează pe aceștia pentru a-i ajuta cât mai mult în nașterea și creșterea copiilor.

EXPOROM și Trusa pentru Părinți  și-au propus crearea celui mai frumos târg de iarnă, care include și expoziție cu vânzare de produse & servicii pentru ca tu să te bucuri alături de întreaga familie de spiritul Crăciunului.

Vino alături de noi la Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.