Cea mai buna oferta locuri de joaca pentru organizare petreceri pentru copii

Cand vine vorba despre organizarea unei petreceri pentru propriul copil, cred ca fiecare parinte incearca sa impace doua lucruri aparent contrare: un pret cat mai accesibil si o petrecere pentru copii cat mai reusita.

Mult timp parintii aveau posibilitatea de a face o petrecere pentru copii acasa sau la diverse localuri fast food care aveau si locuri organizate special pentru joaca si distractia copiilor, unde cei mici erau supravegheati de personalul localului.

Avantajul de a organiza petrecerile pentru copii acasa consta intr-un pret mai scazut si posibilitatea de a controla ceea ce mananca copiii.

Dezavantajul unui party pentru copii organizat acasa consta in faptul ca, de cele mai multe ori, parintii trebuie sa-i supravegheze pe micuti, iar casa se transforma intr-un adevarat „camp de lupta”.

Dar cred ca nu trebuie sa va spun eu asta, parintii stiu mai bine care sunt avantajele si avantajele unor petreceri acasa sau la fast food.

In ultimii ani au aparut locurile de joaca de interior, dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru distractia copiilor atunci cand este vreme urata afara, avand personal specializat care se ocupa de supravegherea copiilor, in timp ce parintii se relaxeaza intr-o camera alaturata, amenajata drept cafenea.

Majoritatea acestor locuri de joaca organizeaza si petreceri pentru copii, avand proprii animatori sau colaborand cu firme specializate.

Locurile de joaca au contracte de colaborare cu firme de catering, pentru a asigura mancarea pentru copii si pentru parinti.

Chiar daca astfel de locuri de joaca au aparut in aproape toate orasele din tara, in Bucuresti se pare ca sunt cele mai multe (nu trebuie sa va spun eu de ce).

Intrucat sunt tatal unui baietel de 5 ani, am cautat si eu un loc pentru aniversarea lui Andrei.

Pornind de aici, mi-am dat seama ca sunt multi parinti pe care-i intereseaza acest lucru si m-am gandit sa fac ceva sa-i ajut, astfel ca m-am hotarat sa adun toate locurile de joaca din Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii intr-un website.

Petreceri pentru copii BucurestiAm gasit liber domeniul web www.petrecericopii.eu, asa ca l-am inregistrat si l-am utilizat.

M-am gandit la informatiile principale de care au nevoie parintii legate de fiecare loc de joaca si m-am oprit la: adresa locatiei, datele de contact (numere de telefon, e-mail), site web, program de lucru, logo, o scurta descriere si adresa de e-mail la care trebuie sa fie trimise cererile pentru petreceri pentru copii.

Am cautat zile in sir pe Google si am scris fiecarui loc de joaca, cerandu-i acceptul sa apara pe website-ul meu.

I-am rugat sa-mi furnizeze prin e-mail datele necesare.

Inscrierea locurilor de joaca pe website este gratuita, iar folosirea lui de catre parinti este, de asemenea, gratuita.

Am organizat locurile de joaca pe sectoarele din Bucuresti.

Pentru acele firme care nu au un loc de joaca propriu, dar se ocupa de organizarea petrecerilor pentru copii (furnizeaza animatori, logistica necesara petrecerilor, etc.), am adaugat o pagina separata.

Pentru a usura si mai mult contactarea locurilor de joaca, am realizat un formular de contact (formular de cerere de oferte pentru petreceri de copii) unde am inserat toate adresele de e-mail ale locurilor de joaca, astfel ca intr-un minut puteti contacta toate locurile de joaca in acelasi timp completand si expediind o singura data acel formular.

Cred ca acest lucru este destul de util pentru un parinte ocupat.

M-am gandit sa adaug si o sectiune cu magazine online care vand jocuri si jucarii, iar pentru copiii mai mari o sectiune legata de gaming (jocuri PC, console, jocuri pentru console, etc.).

In viitor imi doresc sa adaug si sectiuni cu:

  • magazine online de haine si incaltaminte pentru copii;
  • furnizori de rechizite si produse pentru scoala si gradinita;
  • carti pentru copii;
  • cursuri pentru copii: sah, scrima, inot, fotbal, arte martiale (ca sa le mentionez doar pe cele la care a fost Andrei), limbi straine, calculatoare, etc.

Nu am reusit sa fac acest lucru, fiind si eu un parinte foarte ocupat, Andrei are extrem de multa energie (i se spunea „Duracell” in parc sau pe aleea unde ieseam sa se joace (banuiti de ce).

Singurul lucru pe care am reusit sa fac a fost o scurta pagina despre Scratch, un limbaj de programare gratuit, adaptat pentru utilizarea de catre copii (este realizat de o prestigioasa institutie americana).

In timp ce se joaca, copiii invata principiile programarii computerelor.

Scratch este in mai multe limbi, dintre care si limba romana. Andrei s-a jucat cu el si i-a placut mult.

Stiu ca exista in Bucuresti si restul tarii cursuri de scratch, organizate de diverse gradinite sau institutii, dar puteti sa-i ajutati pe cei mici si dumneavoastra acasa, este suficienta o legatura la internet si un calculator sau tableta.

Noul website are si o pagina dedicata de Facebook, precum si una de Google+. Daca dumneavoastra credeti ca este util si ca site-ul meu ar trebui sa existe si in continuare, va rog sa spuneti si altora de existenta lui prin viu grai, pe Messenger, pe retelele sociale (Facebook, Twitter, Google+, etc).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.