Ce haine pentru femei vor fi la reducere de Black Friday 2014?

Ca in fiecare an, ziua de Black Friday ii va comuta pe toti internautii pe site-urile magazinelor online. Dupa ce, anul trecut, mai multe magazine online au inregistrat vanzari de ordinul milioanelor de euro, editia 2014 a zilei reducerilor se anunta a fi una… incendiara.

black-friday-imagr-300x300De ce incendiara? Pentru ca daca anul trecut cele mai mari vanzari le-au inregistrat comerciantii de electronice si electrocasnice, anul acesta mai multe magazine online de haine (dar nu numai) au anuntat mari reduceri pentru ziua respectiva. Pe acest site poti vizualiza lista principalilor retaileri care vor oferi reduceri de Black Friday, grupati pe categorii de interes.

Sigur, cel mai probabil, cele mai mari vanzari le vor inregistra tot magazinele cu haine pentru femei, motiv pentru care in cele ce urmeaza vom face o lista cu hainele cu cele mai mari sanse de a fi gasite la reducere:

  • In primul rand, rochii si bluze de toamna, dar si de iarna. Black Friday 2014 va fi organizat pe 21 noiembrie, deci cu 1 zi inainte ca iarna sa inceapa oficial. Asadar, cu siguranta vor fi reduceri masive la stocurile cu haine de toamna (din moment ce comerciantii oricum vor trebui sa scada preturile pentru a face loc colectiei de haine de iarna);
  • Lenjerie intima de lux. Daca in general, o pereche de boxeri produsa de un brand precum Calvin Klein costa pana la 79 de lei sau chiar mai mult, pe 29 noiembrie o astfel de pereche va putea fi cumparata si la jumatate de pret;
  • Jachete de toamna. Chiar daca iarna va fi trecut oficial, jachetele de toamna pot fi purtate la fel de bine si primavara, nefiind o diferenta foarte mare intre temperaturile medii din aceste 2 sezoane;
  • Accesorii. Orice tinuta simpla are nevoie de accesorii pentru a fi personalizata, nu? Accesoriile, indiferent de brand, vor fi si ele la reducere.
  • Nu in ultimul rand, tricourile simple, de casa. Ele oricum sunt ieftine in general, astfel ca de Black Friday 2014 oricine va avea ocazia sa-si ia oricate tricouri doreste la un pret aproape nesemnificativ.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.