Ce este trendy iarna 2013?

Se pare că iarna și-a schimbat gusturile! Deși vara a trecut demult și nimic nu ar trebui să ne amintească de zilele însorite, iarna aceasta încă se poartă rochiile cu print floral. Sună straniu, dar foarte plăcut, nu? Este ca și cum am trăi într-o vară cu zăpadă, deoarece atmosfera creată de aceste rochii nu poate fi alta decât una caldă și luminoasă. Cei mai renumiți designeri ne propun rochii cu imprimeu floral dintr-o țesătură care se privește bine și nu îți va permite să simți frigul. Brand-ul Dolce & Gabbana ne uimește din nou cu creația sa unică:

rochii cu imprimeu floral

O altă categorie de rochii care sunt trendy iarna acesta sânt cele confecționate din piele naturală sau artificială. Mulți designeri ne propun o mulțime de modele, a căror originalitate și frumusețe trebuie să le admirăm.

rochii de piele naturala

Chiar și Jessica Alba nu a putut trece indiferentă pe lângă rochia din piele neagră de la Versace.

P.S: Nu uita și de pantofii cu vârful ascuțit, dacă vrei să fii în totalitate la modă!

Rochie din piele neagră de la Versace

Nu mă voi înșela dacă voi spune că leopardul nu cunoaște diferențieri de sezon. Sunt deacum ani buni de când leopardul a început să fie purtat „intens” și de atunci tronul nu i l-a mai ocupat nimeni. Vara sau iarna, rochiile cu print leopard sunt mereu la modă. Acestea confera aerul unei femei puternice, un fel de city woman: sigură, independentă și cu succes. Este tot ceea ce își dorește o fată în ziua de azi și pur și simplu ești obligată să ai un articol în stil leopard în garderoba ta!

rochie leopard

Știi că iarna este anotimpul surprizelor și a sărbătorilor. Deoarece Revelionul este una dintre cele mai așteptate, sclipirea acestuia s-a transpus și în look-ul tău. Deci, avem rochii, futițe, pantaloni, sacouri, orice conține sclipici fiind la modă. Dacă ești o fire mai conservativă și nu ești obișnuită cu pietricele lucioate și toate chestiile de genul acesta, dar vrei să fii și tu chic iarna aceasta, îți recomand o fustă împregnată cu sclipici, dar purtată cu un maieu modest și un sacou care te-ar face să te simți mai în largul tău.

fusta cu sclipici

Însă, dacă ești rebelă și iubitoare de ceva nou, încearcă  să îmbraci la petrecere un sacou sau o rochie în totalitate acoperită cu particule sclipitoare, precum a făcut-o Taylor Swift. Atenția maximă îți este garantată!

rochie sclipitoare

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.