Câteva sfaturi de amenajare pentru camera copilului

Scopul este de a crea un spațiu confortabil și armonios pentru copil și pentru a te asigura de asta culorile trebuie atent alese în tonuri temperate, jucăriile devenind accentele de culoare dorite. Din acest motiv, eu nu sunt de acord cu imprimeurile cu desene animate pentru că aglomerează foarte tare camera și tinde să aibă imaginea unui depozit.

Se știe că pentru micuții noștrii cel mai bun loc de desenat sunt pereții, de aceea o soluție ar fi un perete zugrăvit cu o vopsea cu efect de tablă de scris și în acest fel imprimeurile sau orice alte intervenții nu iși mai au rostul, pentru că în momentul în care îi pui la dispoziție copilului o cretă imprimeul se va schimba în fiecare zi.

tapet camera copii

Tapet pentru camera copilului. Vezi mai multe modele

Urmatoarea opțiune ar fi să aplici o culoare uniformă pereților, eventual un perete vopsit în altă culoare.
Poți personaliza camera prin a alege o formă sau două, preferată a copilului, pictată discret în acord cromatic cu restul culorilor folosite.

Dacă părinții optează pentru tapet eu le recomand să păstreze codul materialului folosit sau să cumpere și o rezervă generoasă pentru a putea acoperi multiplele accidente (desene, pete de mâncare) ce vor urma odată cu creșterea copilului.

Daca copilul doreste un tapet cu personaje din povesti sau desene animate puteti vedea cateva modele aici.

Articol de designer Ana Ștefan

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.