Care este cea mai buna cazare in Bucuresti?

cea mai buna cazare in Bucuresti

Dormitor la un apartament in regim hotelier

Periodic ajung prin Bucuresti cu diferite activitati personale sau de afaceri si uneori din varii motive sunt nevoit sa raman peste noapte in Bucuresti. De obicei ma cazez la cativa prieteni buni, dar chiar daca ei sunt foarte primitori, ne este jena sa ii deranjez de fiecare data, mai ales ca ei nu au multe camere. Prefer sa iesim impreuna la o terasa sau la un film, nu vreau sa creez senzatia ca le suntem prieteni doar ca sa avem unde sa ne cazam cand avem ceva treaba prin capitala, si in plus nu pot sa scap de sentimentul ca deranjez. E adevarat ca din punct de vedere financiar si poate chiar social cea mai buna cazare in Bucuresti este la prieteni, dar am eu piticii astia si imi este teama sa nu deranjez.

Eu am putine rude in Bucuresti si nu sunt foarte apropiata de ei, asa ca nu se pune problema sa apelez la ei.

Intr-un timp ma cazam la hoteluri apropiate de zona unde aveam treaba, ca sa nu mai consum multa benzina cu masina. Cea mai buna cazare la hotel in Bucuresti am gasit aici (de la 22 euro pe noapte), poate sunt oferte si mai bune, nu zic nu, dar eu nu le-am gasit. Apoi am gasit o cazare super la o pensiune din afara Bucurestiului, la inceput mi sa parut ca este cea mai buna cazare, conditii excelente, preturi decente, mult mai mici decat la hotel, dar chiar totul parea super, in prima dimineata m-am confruntat cu problema blocajelor in trafic, destul de frecvente in primele ore ale zilei. Cand doresti sa intri in Bucuresti dimineata, in anumite zone este trafic infernal, mai ales daca pe traseu sunt si cartiere rezidentiale sau zone industriale, la fel si seara cand doream sa ma intorc la pensiune pentru odihna.

apartament in regim hotelier in Bucuresti

Bucataria de la apartamentul din Bucuresti

Eu care nu sunt obisnuita cu traficul de Bucuresti, ma simteam foarte obosita dupa ce faceam uneori peste o ora cu masina pentru cel mult 10 km, asa ca am inceput sa caut o alta varianta de cazare, si cineva mi-a spus ca cea mai buna cazare in Bucuresti o reprezinta apartamentele in regim hotelier, asa ca am inceput sa caut un apartament sau o garsoniera in regim hotelier.

Un astfel de apartament in regim hotelier este situat de obicei intr-un bloc obisnuit, uneori chiar si in blocuri noi unde nu au fost vandute toate apartamentele, este mobilat complet si modern, eu am nimerit doar apartamente curate cu lenjerie abia schimbata.

Preturile sunt foarte bune, ai toate conditiile, spatiu mult, unele dintre ele au si bucatarie moderna echipata complet, si poti sa iti faci rapid ceva de mancare si nu mai esti nevoita sa mergi la restaurant, ceea ce inseamna si o economie la buget.

Un alt avantaj este ca pot sa inchiriez unul apropiat de zona unde am eu treaba, si economisesc astfel si timp si bani. Dezavantajul este ca e posibil ca sa nu gasesti mereu un apartament liber in zona si ziua pe care o doresti, nu este la fel ca la un hotel.

Dar din punctul meu de vedere varianta cazarii intr-un apartament in regim hotelier reprezinta cea mai buna cazare imediat dupa gazduirea la prieteni, si acum caut astfel de apartmente si cand sunt plecata si in alte orase, cu exceptia zonelor turistice unde pot gasi cazare la pensiuni mult mai ieftina.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.