Candy Bar – Farmecul petrecerilor

In ultima perioada, tot mai multe persoane aleg organizarea unui Candy Bar pentru petreceri, fie ca e vorba de o petrecere de nunta, botez, aniversare sau chiar petrecere corporate, acesta reprezinta cea mai interesanta „oferta” din cadrul evenimentului respectiv.

Este adevarat ca, „Masa de Bunatati”, cum este supranumit Candy Bar-ul, este  mai des intanlita la petrecerile pentru copii sau la petrecerile de botez.

Multe persoane nu stiu exact ce insemna acest Candy Bar, de aceea am ales sa va prezint cateva modele interesante create dupa anumite teme sau dupa anumite palete de culori ce fac parte din tematica petrecerii.
Candy Bar - masa cu dulciuri

Un Candy Bar realizat pentru o petrecere de copii, se face de obicei, cat mai viu colorat, cu decoratiuni ce reprezinta anumite personaje din desene animate.

„Bunatatile” sunt, in cea mai mare parte, bomboane, drajeuri, arahide glazurate, guma de mestecat, jeleuri, tablete de ciocolata, trufe, praline din ciocolata fina, cupcakes, macarons, lolipops, fursecuri, prajiturele, biscuiti ……si lista poate continua in functie de dorintele clientilor.

dulciuri pentru petreceri copii - Candy Bar

 Vasele folosite, difera si ele in functie de tematica si eveniment. Pentru evenimente Corporate sau nunti, se folosesc in general, bomboniere din sticla cu capac, platouri elegante pe picior, boluri cu forme interesante, cilindri sau platouri. In cadrul petrecerilor pentru copii, se folosesc vase cu personajele ce fac parte din tema aleasa, dar si vase din sticla transparenta pentru a pune in valoare paleta coloristica a produselor prezentate.

Legat de costuri, pretul unui Candy Bar poate incepe de la 300 de lei, si creste in functie de numarul de invitati, sortimentele alese dar si in functie de complexitatea decorului.

Daca vizitati http://www.bebicul.ro/candy-bufet/ veti vedea diferite modele de Candy Bar pentru petreceri de copii. Candy Bar pentru nunta, pentru botez etc. Daca doriti o oferta personalizata puteti suna la 0768862394 si in cateva minute aflati pretul pentru Candy Bar-ul Dvs.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.