Cand ai spus ultima oara ce simti?

Ce simtiDe la 30 de sfaturi pentru o relatie minunata, 10 idei surprinzatoare pentru dimineti speciale si mai ales 1001 moduri de a-i suci mintile, retetarul tau de succes in relatiile personale, le are pe toate.

Si unde mai pui ca mama ta poate fi foarte insistenta in a-ti trata cu exactitate metodele care sa-ti asigure reusita in viata. Fie ca e vorba despre reteta sufletului care se umfla si nu … cade, fie ca e vorba despre „uita-te la el ca si cum ar fi cel mai important barbat din Univers” sau despre clasicul truc de a-l fierbe la foc mic (metaforic vorbind), sfaturile pe care le primesti din toate partile te pun intr-o oarecare dificultate.

E ca si la supermarket. Acolo se manifesta din plin proverbiala noastra indecizie: daca sunt o suta de geluri de dus, dintre care unele sunt hidratante, altele nutritive, o parte exfoliante si cealalta parte anticelulitice, statul la raft se va prelungi pe o perioada nedefinita. E foarte greu de ales, nu-i asa? Si la fel de greu iti este sa alegi si cel mai bun mod de a ajunge direct la inima celor dragi.

Pentru ca ochii vad multe filme cu happy end, si inima cere povesti fermecatoare, zambete sincere si bucurii de toate felurile. Asa ca, intrebarea e: Ce faci acum? Ce faci de luni pana vineri, chiar sambata si duminica, sau poate in fiecare zi, sau in orice moment cand vrei sa joci in propriul tau film? Ce faci cand nu te simti in stare sa stai cinci ore in ploaie ca sa-i spui ce simti? Sau cand toata ziua ai tinut prezentari peste prezentari, si ai ragusit? Sau cand nu esti chiar eroina perfecta careia ii rezista machiajul chiar si in scena ultimului sarut, care dureaza mai bine de cateva minute?

Norocul nostru e ca nici oamenii dragi noua nu sunt perfecti. Iar in lumea asta plina de imperfectiuni, sentimentele nu trebuie nici ele sa fie stralucitoare si perfecte, ca scoase din cutie. Trebuie doar sa vina din inima, simple si adevarate. Si atunci nu mai ai nevoie de nimic. Nici chiar de cuvinte. Pentru ca atunci cand nu-ti gasesti cuvintele, se gaseste un gest care sa le inlocuiasca pe toate. Si care sa-ti descopere toate sentimentele. Si atunci greul devine usor, iar cuvintele sunt dulci, precum o ciocolata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.