Calendar online cu evenimente pentru copii

melc codobelc

Pentru parinti cu copii curiosi, exploratori, activi si dornici sa invete lucruri noi, va recomandam un site construit ca un calendar online evenimente si activitati pentru copii din Bucuresti si orasele mari din tara.

www.melc-codobelc.ro a aparut in prima partea a anului la initiativa Florinei, mama unui baietel dragalas ce are deja doi anisori. Si asa a aparut Melc Codobelc sub forma unui catalog online in care se pot gasi evenimente si activitati pentru copii, unde se pot gasi reduceri si promotii la diferite magazine si furnizori de servicii pentru mamici si copii. Inca din prima zi Melc Codobelc creste cate un pic in fiecare zi, din ce in ce mai multi organizatori de evenimente si proprietari de magazine online imbogatesc baza de date cu informatii utile.

Daca sunteti in cautare de informatii despre ce ateliere de creativitate mai au loc in perioada urmatoare, daca vreti sa stiti la ce piese de teatru pentru copii puteti sa mergeti cu cel mic, sau daca vrei sa stii ce cursuri de dezvoltare personala au mai aparat, Melc Codobelc va poate ajuta.

Daca vrei sa faci cumparaturi Melcul stie cand sunt reduceri si promotii la produsele pentru copii.

Pentru a nu pierde noutatile te poti abona la newsletter si asa stii ce reduceri sunt in magazinele pentru copii, ultimele evenimente pentru cei mici, lichidari de stocuri, expozitii si targuri.

Pentru ca vrea sa ajunga la cat mai multi parinti, pe www.melc-codobelc.ro   gasiti informatii atat din Bucuresti cat si din marile orase din tara.

https://www.facebook.com/MelcCodobelc.ro

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.