Calaretii invincibili

 Copiii au fost, sunt si vor fi mereu atrasi de animale. Adesea nu au posibilitatea de a avea  unui animal viu de care sa se ataseze, dar creatorii de jucarii au incercat sa le ofere jucarii care sa suplineasca lipsa unui animal adevarat. In aceasta categorie se inscriu jucariile in forma de calut, zebra sau leu cu dimensiuni diferite, specifice deplasarii pe roti in parcuri, curti sau pe trotuare.

Aceste jucarii ingenioase pot fi vizualizate si achizitionate on line, la preturi accesibile. Creati pentru copiii de peste 5-8 ani, calutii model “Maharadsha” sau “Amadeus” sunt o replica in miniatura a cailor adevarati. Redau prin forma si colorit aspectul unor cai sau ponei. Marimile cailor de jucarie sunt disponibili in trei variante, potrivite inaltimii copiilor cu varste diferite. Fiecare dintre variantele de modele permit o utilizare indelungata datorita rotilor de silicon montate la picioarele calutului si a mecanismului pentru deplasare actionat de picioarele copilului pozitionate in scarile laterale montate la sa. Aceast model de jucarii se utilizeaza in exterior si ajuta copiii sa-si pastreze echilibrul in conditii speciale. Aspectul exterior este atractiv pentru copii, sezuta este generoasa, astfel incat pozitionarea copilului este ergonomica pe parcursul utilizarii ingenioasei jucarii. Oricare dintre modelele alese garanteaza amuzamentul copilului in conditii excelente de securitate pentru copiii cu greutate intre 15- 40 de kg. Corpul animalului jucarie este acoperit cu plus in culorile specifice corpului unui animal real, iar inaltimea jucariei poate fi aleasa in functie de varsta si inaltimea copilului ce il va utiliza. Viteza dezvoltata de rotile in miscare nu depaseste 3 km pe ora, pentru a nu pune in pericol integritatea corporala a copilului.

caluti si calareti copiiIn cazul in care copilul Dvs. are varsta de 3-5 ani, puteti opta pentru varianta “Leu”, creata special pentru acest nivel de varsta. Accesoriile din dotare permit pozitionarea copilului pe o sa fixa atasata de spatele animalului de jucarie; iar scarile pentru picioare asigura un suport sigur, dar permit si miscarea rotilor de silicon montate la picioarele animalului. Aceasta jucarie are si un ham ce poate fi utilizat pentru tractarea jucariei de catre adult in cazul in care copilul oboseste.

Potrivita pentru plimbarile in parc sau joaca in aer liber, acest model de jucarie permite o utilizare indelungata, elementele componente nu se deterioreaza in timp, fiind tratate antistatic mentin igiena. Daca doriti o protectie suplimentara pentru zona capului, puteti achizitiona on line casti de protectie pentru copii. Acestea pot fi utilizate fie in timpul jocului cu calutii invincibili, fie in alte conditii de joaca: biciclete, trotinete sau spatii pentru escaladare pe bare metalice. Casca de protectie are dimensiuni potrivite capului copilului cu varste de 3-12 ani, iar curelusele de prindere sub barbie nu deranjeaza in nici un fel micul calaret. Rigiditatea castii este generata de stratul exterior rezistent, iar captuseala interna absoarbe stropii de transpiratie.

Surprindeti-va copiii sau nepotii cu o jucarie deosebita, cu calitati estetice incontestabile, fiabila in conditii de utilizare in aer liber, o excelenta companie pentru joaca celor mici cu varste intre 3-12 ani.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.