Cafeneaua mamicilor la Caffe D’arthe

 Caffe D’arthe organizeaza in fiecare sambata, incepand cu orele 16:00 evenimentul intitulat CAFENEAUA MAMICILOR” proiect care isi propune realizarea periodica a unor intalniri in care mamicile sa poata socializa si impartasi experientele fiecareia. Participarea este gratuita.

Activitati

In fiecare saptamana Cafeneaua Mamicilor va gazdui un invitat special, medic pediatru sau psiholog care va dezbate cate o tema de interes general si caruia i se vor putea adresa intrebari.

Mamele care aleg sa vina cu copiii, ii vor putea lasa in grija trainerilor de la ‘Creative Arts” cu ajutorul carora vor invata o multime de lucruri creative.

Vor exista de asemenea, la finalul intalnirilor si cadouri din partea sponsorilor.

Comunitatea mamelor pe viitor

La intalnirile saptamanale pot lua parte si mamicile in devenire sau cele aspirante dar si taticii si astfel vom invata impreuna cum sa devenim parinti mai buni, intr-un cadru placut si prietenos.

cafeneaua mamicilor

Despre Caffé D’arthé

Caffé D’arthé este o cafenea-ceainarie care se gaseste pe strada Popa Nan, nr. 7 aici va asteapta o atmosfera de “casuta din poveste” calda si linistita unde primeaza serviciile de calitate, produsele de casa facute cu drag si ceaiurile aromate.

Contact:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.