Braşovul şi Sinaia destinaţii de neocolit pentru turişti

Una dintre cele mai frumoase destinaţii montane şi în acelaşi timp city-break-uri din România este Braşovul. Tursimul în Braşov şi în zona limitrofă a cunoscut în ultima perioadă o înflorire dosebită, turismul fiind într-o continuă. Ceea ce stârneşte interesul turiştilor este şi posibilitatea de a face schi pe numeroasele pîrtii din Poiana Braşov, una dintre cele mai frumoase staţiuni montane româneşti. Centrul vechi şi numeroasele obiective turistice din Braşov reprezintă de asemenea un punct de atracţie pentru turişti.

brasov piata sfatului

Oferte de cazare pentru toate buzunarele

Tocmai pornind de la aceste considerente, oraşul are numeroase oportuniţăţi de cazare fiind relativ uşor pentru un turist să aleagă în funcţie de buget şi de preferinţe.
Ca posibilităţi de cazare Brasov-ul oferă peste 5000 de locuri distribuite în peste 150 de hoteluri şi pensiuni de toate categoriile. Pentru turiştii care îşi permit o cazare într-un hotel de lux, poate alege între hotelurile de cinci stele ca Aro Palace sau de patru stele ca Ambient, Esprit sau Belvedere şi chiar hoteluri de trei stele precum Casa Wagner sau Coroana Braşovului. Pentru cei cu un buget mai mic există hoteluri şi pensiuni de două stele, iar pentru studenţi sau tinerii care îşi fac din călătorie o profesie, se pot caza la hosteluri.

Sinaia un punct de atracţie turistică

O altă destinaţia montană extrem de atrăgătoare este Sinaia, un oraş cu o importanţă turistică deosebită datorită peisajelor montane superbe, la aceasta contribuind şi posibilită de cazare la standarde înate şi posibilităţi de relaxare şi tratament. Printre atracţiile turistice din Sinaia care o ridică la stadiul de destinaţie de neocolit în România se numără Castelul Peleş, Pelişor, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul din Sinaia. Datorită acestor comori, turismul în zonă s-a dezvoltat foarte mult. Din acest motiv, şi domeniul hotelurilor şi al pensiunilor s-a dezvoltat în ultmii ani, turiştii având foarte multe oferte de cazare Sinaia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.