Azi sunt … Constructor!

Copilului tau ii place sa construiasca? Te-ai gandit cum ii poti stimula copilului tau creativitatea, abilitatile cognitive si ingeniozitatea?

Seturile de constructie sunt un bun instrument de a urmari ceea ce ii place copilului nostru, cat si imaginatia acestuia. Urmare a ultimei noastre intalniri si a sugestiilor primite de la voi, initiem programele pentru copii bazate pe stimularea si dezvoltarea gandirii, lucrul in echipa si crearea unei coeziuni in familie.
Ne propunem sa petrecem impreuna o ora si jumatate in care ne vom juca impreuna cu copiii nostri incercand sa descoperim impreuna bucuria jocului si a timpului petrecut cu propriul copil. Vom construi, vom crea, ne vom intrece, vom colabora, vom persevera, iar la final vom fi bucurosi sa vedem rezultatul muncii noastre de familie, supravegheati atent de psihologii nostri. Vom avea la dispozitie multe cuburi de construit , pe care nu le putem avea acasa in totalitate.
Haideti sa lasam copiii sa ‘isi faca de cap’, sa se joace, sa construiasca, sa le imprastie, sa-si dea frau liber imaginatiei – si noi, alaturi de ei.
http://copiispreviitor.ro/azi-sunt-constructor/Azi sunt constructor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.