Atelier pentru parinti si copii

Atelierul Parintilor prin prezenta trainerului in metoda de comunicare E.S.P.E.R.E.Cristina Elena Negut, Trupa Sufletel si Evenimente Constanta va invita sa concepeti HARTA unei calatorii de neuitat pentru VARA lui 2o13 pentru tine si copilul tau …oferta valabila doar pe aceasta relatie…dus-intors !

Atelierul de vara este « Gata de vacanta mare ! » Vineri ,21 iunie 2013, intre 16.00 – 20.00 pe terasa restaurantului Harlequin din Mamaia.
Simti aroma vacantei?! Gata bagajele? Copii vostri sunt plini de cunoastere. Vacanta mare ofera suficient timp pentru a merge la drum alaturi de ei.

CE …din voi insiva, sunteti pregatiti sa le daruiti? Atelierul Parintilor va aduce raspunsul la intrebarea CUM.

V-am pregatit jocuri si instrumente practice de interactiune eficienta cu copiii.
« Gata de vacanta mare ! » – Atelierul de vara al Parintilor s-a gandit ca la finalul lui:
1. veti sti sa va incarcati de energie: jucandu-va;
2. veti sti sa transformati certurile dintre frati in abilitati de negociere si
comunicare eficienta;
3. veti sti sa le stimulati responsabilitatea si creativitatea;
4. veti fi capabili sa le orientati timpul liber si sa le valorizati munca.

Acum a mai ramas doar ca voi sa vreti!

Biletul calatoriei : 100 lei / parinte, 45 lei copil pentru 4 ore de activitati cu trainerul Cristina Elena Negut si trupa Sufletel. Inscrieri si informatii la numarul 0766400181.

Atelier pentru parinti si copii

Locuri disponibile: 10-15 parinti si copiii lor.

Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum trei ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale.

Eveniment sustinut de: Libraria Carturesti Constanta, Spital Privat ISIS, Expertissa Constanta, Maritimo Shopping Center, Pure Fitness, Zile si Nopti.

Eveniment organizat de Atelierul Parintilor, Evenimente Constanta si Trupa Sufletel.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.