Atelier creativ pentru copii (pictura + modelaj) – sambata 7 septembrie, Bucuresti

The Trafalgar Pub & Restaurant (str. David Emanuel, nr. 4A, sector 1, București) este locul unde atât părinții, cât și copiii se simt minunat!

În paralel cu pregătirile pentru revenirea la grădiniță sau la școală, toți cei mici își doresc să prelungească atmosfera de vacanță. The Trafalgar face posibil acest lucru, prin intermediul atelierelor creative de modelaj și pictură organizate în fiecare sâmbătă din luna septembrie pe terasa restaurantului. Atelierele sunt susținute de psihologul Gabriela Hobeanu și se vor desfășura săptămânal începând cu ora 12:00.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste între 4 și 7 ani și reprezintă un prilej suplimentar de a lega prietenii și de a-și descoperi noi hobby-uri. Îmbinând caracterul educativ cu activități plăcute desfășurate într-o manieră cât se poate de atractivă pentru cei mici, atelierele au ca scop stimularea creativității și a înclinațiilor native (posibil nedescoperite încă).

Atelierele creative organizate de The Trafalgar sunt o activitate ideală de weekend pentru familiile aflate în căutarea unei oaze de liniște și relaxare în centrul Bucureștiului după plimbarea de dimineață în parc. Astfel, nici părinții nu vor fi ignorați, aceștia având posibilitatea de a se relaxa pe terasă alături de prieteni la o gustare copioasă, în timp ce micuții se află pe mâini bune. Pregătirea și experiența în domeniu a Gabrielei Hobeanu – mamă la rândul său – garantează rezultate deosebite într-o atmosferă de neuitat.

Link eveniment Facebook 7 septembrie: https://www.facebook.com/events/595319213824841/

* Taxa de participare este de 25 RON, pentru activarea unui atelier fiind necesară formarea unei grupe de minim 5 copii.

** Pentru înscriere și confirmarea participării vă rugăm să sunați la nr. 021 211 31 51
Afis ateliere creative @ Trafalgar - septembrie 2013

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.