Atelier Creativ Colaj şi Pictură – Trafalgar Pub, 12 octombrie

The Trafalgar Pub & Restaurant (str. David Emanuel, nr. 4A, sector 1, București) este locul unde atât părinții, cât și copiii se simt minunat!

Seria evenimentelor adresate copiilor, începută în vară, continuă şi în luna octombrie. Astfel, The Trafalgar îşi deschide porţile tututor micuţilor şi părinţilor, cu ocazia atelierelui creativ de colaj și pictură organizat sâmbătă 12 octombrie în incinta restaurantului. Atelierul este susținut de psihologul Gabriela Hobeanu și se va desfășura începând cu ora 11:00.

atelier modelaj in lutAtelierul se adresează copiilor cu vârste între 4 și 7 ani și reprezintă un prilej suplimentar de a lega prietenii și de a-și descoperi noi hobby-uri. Îmbinând caracterul educativ cu activități plăcute desfășurate într-o manieră cât se poate de atractivă pentru cei mici, atelierul are ca scop stimularea creativității și a înclinațiilor native (posibil nedescoperite încă). Astfel, copiii vor lua contact cu noţiuni de pictură, decupaj şi colaj.

Atelierele creative organizate de The Trafalgar sunt o activitate ideală de weekend pentru familiile aflate în căutarea unei oaze de liniște și relaxare în centrul Bucureștiului după plimbarea de dimineață în parc. Astfel, nici părinții nu vor fi ignorați, aceștia având posibilitatea de a se relaxa pe terasă sau în interiorul restaurantului alături de prieteni la o gustare copioasă, în timp ce micuții se află pe mâini bune. Pregătirea și experiența în domeniu a Gabrielei Hobeanu – mamă la rândul său – garantează rezultate deosebite într-o atmosferă de neuitat.

Link eveniment Facebook : https://www.facebook.com/events/540509779358223/

Parteneri media:
– Tattooit.ro: www.tattooit.ro
– Mamicamea.ro: www.mamicamea.ro
– RoEvents.ro: www.roevents.ro
– Gokid.ro: www.gokid.ro
– GradiniteBucuresti.ro: www.gradinitebucuresti.ro
– Metropotam.ro: www.metropotam.ro
– Orasulm.eu: www.orasulm.eu
– Parinti.com: www.parinti.com
– EuMama.ro: www.eumama.ro
– UrbanKid.ro: www.urbankid.ro

* Taxa de participare este de 25 RON, pentru activarea atelierului fiind necesară formarea unei grupe de minim 5 copii.
** Pentru înscriere și confirmarea participării vă rugăm să sunați la nr. 021 211 31 51 (până cel târziu vineri seară)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.