Aspecte importante de care trebuie să țină cont mamele când aleg căruciorul pentru copil

Orice mămică dorește ca bebelușul să se simtă confortabil atunci când este plimbat sau transportat în călătorie de aceea se va gândi cu atenție la tipul de cărucior pe care să-l cumpere pentru bebeluș. În acest scop ea trebuie să investească într-un cărucior pentru copil iar cele mai apreciate variante sunt sistemele modulare: 2 în 1, 3 în 1, sau 4 în 1.

Sistemul modular 2 în 1 este alcătuit din londou și cărucior. Sistemul modular 3 în 1 cuprinde scaun sau coșuleț pentru bebeluș pentru mașină, londou și cărucior cu roți. Sistemul modular 4 în 1 este cel mai complet, are londou, scaun pentru mașină, cărucior cu roți model sport și geantă pentru accesorii bebeluș. Desigur se pot alege și variantele simple de cărucior cu londou, cărucior pliabil plat, coșuleț pentru mașină și altele.

carucioare pentru plimbare toamna

Un aspect important când se dorește alegerea unui cărucior pentru copil este rezistența unui astfel de produs și stabilitatea. Un cărucior trebuie să aibă cadrul stabil, roți din materiale de calitate, frâne puternice, suspensii sau amortizoare bune, hamul cu centuri de siguranță și bara de proteție din partea frontală din metal, acoperită cu un material textil moale.

Trebuie ținut cont și de greutatea căruciorului, acesta trebuie să fie ușor de manevrat de mămici în timpul transportului. Întotdeauna trebuie întrebat câte kg cântărește un astfel de produs și dacă este pliabil, deoarece sunt cărucioare care dau mari bătăi de cap persoanelor care le manevrează (au mai mult de 5-6 kg, sau sunt prea mari și nu încap în lift).

Cel mai indicat este să se aleagă un cărucior cu rama sau cadrul din aluminiu, care este ușor de transportat. De asemenea cadrul trebuie să aibă sisteme de prindere din materiale rezistente pentru o mai bună stabilitate. Spațiul în cărucior trebuie să fie suficient de mare încât copilul să stea comod. În cazul în care copilul va dormi mai mult timp în cărucior este foarte importat ca acesta să se simtă confortabil, ca într-un pătuț și de aceea se alege un cărucior de calitate, spațios, dar și un scaun pentru mașină sau un coșuleț pentru bebeluș care îl va ajuta să stea comod fără a fi susținut de mamă, decât prin intermediul centurii de siguranță prinsă în trei puncte.

Căruciorul trebuie să aibă diferite accesorii pentru copil, ca de exemplu: un buzunar pentru lucruri mici; husă și copertină din materiale rezistente ce protejează de vânt, ploaie, zăpadă; geantă pentru scutece sau alte lucruri pentru bebeluș; un coș în care se pun diverse cumpărături. Cărucioarele pentru bebeluși 3 in 1 tind să vină din fabricație cu o gamă de accesorii interesante.

Nu în ultimul rând trebuie să se țină cont și de preț deoarece nu toate familiile își permit un produs costisitor. Sunt producători care vând foarte scump dar și unii care nu cer prețuri foarte mari pe cărucioare fabricate foarte bine. Ideea este de a vedea o gamă largă de astfel de produse pentru a achiziționa un cărucior avantajos ca preț și care să ofere multe beneficii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.