Blogul mamicilor este o platforma unde mamicile pot publica articolele pe care le doresc, pot povesti ceva din viata lor, ne pot impartasi din ideile si experienta de viata, pot da sfaturi si recomandari si pot publica orice alte informatii pe care doresc sa le impartaseasca.

De ce sa scrii un articol pe Blogul Mamicilor?

– Pentru ca ai ceva ce doresti sa impartasesti celorlalti;

– Pentru ca vei avea astfel propriul tau loc unde sa iti manifesti sentimentele, gandurile si ofurile tale;

– Pentru ca poti castiga bani in urma articolelor publicate;

– Pentru ca e cool.

Cum pot castiga bani scriind articole?

Daca scrii articole interesante si frumoase si esti apreciata de cititoarele blogului, exista posibilitatea de a fi selectata sa faci parte din echipa de editori mamicamea.ro si sa fii platita pentru aceasta activitate.

Autorii ce au scrise si aprobate deja mai multe articole, au posibilitatea sa insereze in interiorul articolului propriu o reclama (nu sunt acceptate articolele de tip reclama).

Specialistii in diferite domenii pot insera la sfarsitul articolului datele de contact, astfel incat mamicile ce doresc sa apeleze la serviciile lor sa ii poata contacta.

Cum pot publica articole pe Blogul Mamicilor?

Este foarte simplu sa publici un articol in blogul mamicilor, in primul rand trebuie sa iti faci un cont folosind caseta de inregistrare din coloana din dreapta, apoi te loghezi, apesi pe butonul „Trimite articol”, va apare o fereastra cu instrumente asemanatoare oricarui editor de text, te apuci sa scrii, adaugi imagini folosind butonul „Incarca”  selectezi categoriile potrivite din meniul din dreapta si apoi salvezi.

Daca esti un autor nou, articolele tale, vor fi publice abia duca pe un administrator le va aproba, deoarece dorim sa evitam publicarea unor articole necorespunzatoare.

Reguli de publicare pe blogul mamicamea.ro

– nu sunt acceptate articole copiate in intregime sau partial;

– nu acceptam articole ce sunt publicate pe mai multe site-uri, daca doriti ca articolul sa fie publicat este necesar sa trimiteti spre aprobare un articol unic (poate fi un articol ce este reformulat);

– prin publicarea articolului pe site-ul nostru ne cedati dreptul de a utiliza materialele publicate in reteaua mamicamea.ro si nu puteti avea nici o pretentie financiara sau de alta naturala pentru materialele publicate (text, imagini, continut video si orice alt material);

– cei ce publica isi asuma toate responsabilitatea ca materialele trimise spre publicare respecta legislatia privind drepturile de autor.