Apartament de inchiriat cu 4 camere Bucuresti

Daca cauti sa inchiriezi un apartament in zona centrala din Bucuresti, merita sa vizitezi si acest apartament cu 4 camere foarte spatios proaspat renovat, situat  din sectorul 1, in zona Piata 1 Mai – Bd.Ion Mihalache, una dintre cele mai active zone centrale.

inchiriez apartament 4 camere Bucuresti

Bucatarie moderna cu mobilier si electrocasnice noi

Acest apartament are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compartimentat in 4 camere decomandate, 1 bucatarie spatioasa, 2 bai, 2 debarale, un hol spatios, 4 balcoane inchise cu tamplarie termopan nou (detalii in schita apartamentului de mai jos).

Apartamentul a fost renovat complet in noiembrie 2012 (schimbat complet instalatie electrica, instaltii sanitare, gresie, faianta, parchet, tamplarie)

Situat la etajul 9 (din 10) intr-una din zonele centrale din Bucuresti. Foarte aproape de Europa House (piata Victoriei) – la 1,2 km sau 15 min, La cca. 15 minute departare de Arcul de Triumf , sau de statia de metrou Victoriei.

Telefon: 07582.30999

In imediata apropiere:

  • parcuri: Kiseleff, Delavrancea, Herastrau, sali de sport
  • gradinite, scoli, licee (de renume)
  • piata, supermarket MegaImage,
  • spitale, banci / bancomate, statie taxi, politie
  • metrou, primarie, gara, oficii postale
  • statii RATB – chiar in fata blocului

De la prima vizita te vei indragosti de acest apartament, in primul rand datorita spatiului generos, curatenia impecabila, toate instalatiile, mobilierul si electrocasnicele fiind noi, iar linistea si atmosfera intima te face sa te simti ca ti-ai gasit casa unde vei dori sa locuiesti de acum inainte.

apartament de inchiriat Bucuresti

Dormitor cu mobila noua

inchiriere apartamente Bucuresti

Baia complet renovata, instalatii sanitare, gresie, faianta complet noi

Cele 4 camere ofera spatii foarte bine luminate si curate, cu suprafete diverse. Bucataria este mobilata modern si complet utilata. Fiecare incapere iti ofera acces int-un balcon propriu, inchis, de unde ai o priveliste extraordinara spre doua dintre principalele bulevarde care te duc in Piata Victoriei.

Are o izolatie termica buna, ceea ce face ca in ciuda spatiului mare costurile de intretinere sa fie mici.

Mobilat complet un dormitor si bucataria si partial sufrageria, iar restul camerelor sunt lasate libere pentru a putea fi mobilate conform gusturilor tau.

Accesul este securizat cu interfon / lift / usa metalica la intrare, administratie corecta, fara restantieri, vecini foarte linistiti si politicosi, posibilitate cablu TV si internet (exista cablu UPC in apartament)

Chiria lunara este de 530 euro

Pentru detalii la telefon: 07582.30999

Inchiriere apartament Bucuresti

Pozitionare apartament pe Harta Bucuresti

apartament de inchiriat in Bucuresti cu 4 camere zona centrala mobilat

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.