Am inceput propria afacere crosetand cadouri

Dacă ţi-aş spune că croşetez, ţi-ai imagina, că sunt o bătrânică cu ochelarii pe nas, abia nimerind ochiul făcut cu croşeta …  Este adevărat, că am învăţat de la bunica mea să cos, să croşetez, să tricotez, dar nu este o regulă să faci acest lucru doar la bătrâneţe. Aşa cum se spune – că dragostea nu are vârstă – atunci nici lucrul de mână nu are.

În frazele de mai jos, voi încerca să vă povestesc despre mine şi produsele mele.

Am învăţat să mânuiesc croşeta în primii ani de şcoală şi nu m-am gândit că după aproximativ 20 de ani, va deveni o adevărată pasiune. În anul 2010, după 6 luni de la decesul bunicii mele, coincidenţă sau nu, am început să croşetez cadouri, pentru a nu trece ziua de naştere a celor apropiaţi, fără a le oferi ceva în dar. Fiind mămica unui superb băieţel de 2 ani  şi jumătate, iar situaţia financiară devenind din ce în ce mai rea, mi-am propus pentru început să ofer în următorii ani, doar cadouri croşetate, pentru a scuti câţiva bănuţi.

Ornament pentru bradul de Craciun crosetatNu ştiu cât de bine, au fost primite cadourile de unele persoane, dar după părerea mea … important, că nu am lăsat ziua lor de naştere să treacă, fără a le spune un “La mulţi ani!” şi a le oferi o mică atenţie, chiar ea … şi croşetată. Nici am visat vreodată că va exista şi un blog, care să cuprindă produsele mele, despre care pot scrie cu mândrie că sunt unicat, dar la insistenţele fraţilor mei şi a soţului meu bineînţeles, mi-am postat creaţiile pe net. “Să le vadă toată lumea” cum spuneau ei, pentru cei care doresc să ofere un altfel de cadou – cadoul croşetat. Primele produse croşetate au fost ornamente pentru bradul de Crăciun.

Pentru mine Crăciunul înseamnă dăruire, dragoste şi asta am făcut : am dăruit lucruşoare croşetate cu multă dragoste. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata un brad de Craciun impodobit doar cu ornamente crosetate.

brad de craciun cu ornamente crosetate

Apoi au urmat mărţişoarele. Mi-am cumpărat un ghiocel, l-am privit o zi întreagă şi apoi am încercat ore în şir să-l reproduc, pentru a-l oferi şi pe acesta în dar celor dragi din jurul meu. Ghiocelul a fost primul produs dorit şi cumpărat de cei, care iubesc lucrul de mână. Dacă aveţi timp şi răbdare să răsfoiţi paginile blogului meu, puteţi găsi mărturii pentru nuntă şi botez, cercei, broşe şi alte diverse cadouri croşetate cu mult drag. În fiecare dintre ele se află o părticică din sufletul meu.

Mai jos puteti vedea cateva din creatiile mele crosetate

decoratiuni clopotei Craciun

saniuta crosetata pentru bradul de craciun

Martisor ghiocel crosetat

Vă îmbrăţişez cu drag! 

Carmen Calivaşcu

Comments (1)
  1. Ana Zafiu 17 noiembrie 2016

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.