Aliniere la trend, scutecele textile refolosibile

scutece textile lavabileIn ultima vreme s-a auzit si la noi in tara de scutece textile. Primul gand care ne fulgere este ca nu vrem ca si parintii si bunicii nostri sa ne complicam singuri viata renuntand la varianta comoda a pampersului. Ceea ce trebuie insa sa vedem mai departe de acest gand este ca scutecele textile sunt departe de ceea ce au folosit parintii si bunicii nostri, scutecele lavabile sunt un trend, un mod de afirmare si sunt sanatoase si sunt mult upgradate fata de acum zece ani.

Sunt mituri multe legate de un subiect nou ca acesta. Desi la noi in tara deabea de cativa ani au inceput sa apara informatii despre aceste scutece textile lavabile, prietenii nostri din occident folosesc cu succes de multi ani aceste scutece lavabile si le-au adus la un alt nivel. Scutecele textile sunt ca si hainele un mod de afirmare, indentificare si personalizare a bebelusului. Cine foloseste scutece refolosibile le foloseste din cele 10 motive standard pe care le gasiti aici dar si pentru un al unsprezecelea motiv: face parte din setul de „must do” a natural parentingului alaturi de babywearingwaring (purtarea bebelusului in sisteme ergonomice), co-sleeping-ului si EC elimination communication).

Romania a ratat startul la trend, insa avanseaza cu putere in fata pentru a prinde din urma. Este pe piata un brand romanesc Eden Baby, un aterier din Cluj care face scutece textile lavabile refolosibile personalizate din o multitudine de culori si materiale care promite sa aduca informatiile la indemana mamicilor pentru le ajuta sa intelegea avantajele din spatele acestui mod de a creste bebelusul. Produsele atelierului Eden Baby le puteti vedea aici.

In loc de incheiere inainte de a va decide daca scutecele bio lavabile sunt sau nu de voi give it a chance (dati-i o sansa). Nu refuzati fara sa incercati ceva ce alte mamici au declarat ca este un mod mai frumos de viata.

Comments(4)
  1. Cristina Diac 17 mai 2013
  2. Ana Maria Goia 17 mai 2013
  3. Bordean Geta 22 septembrie 2013

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.