Ajutor!!!Am gemeni!

Poate părea amuzant, dar da asta a fost primul gând ce mi-a străpuns inima, cand am aflat vestea cea mare! Șoc, șoc si iar șoc!Un milion de întrebări pe secunda imi abuzau mintea ce parca stătea in loc si nu reacționa in nici un fel!

Geeeemeniiiii?Eu!??????Nu, nu trebuie sa fie o gluma, o eroare, o interpretare greșita a ecografiei, orice numai adevăr nu!!

Dupa ce am băut un pahar cu apa, la îndemnul doamnei doctor, încercând sa ma facă sa nu leșin, pentru ca ma schimbasem rău la fata probabil de se panicase si ea, m-a luat tura 2 de gânduri si frământări :cum o sa reușesc sa duc sarcina, doi deodata si eu nu prea eram decisă nici la unul, cum o sa ma simt, cum o sa nasc, o sa ies cu bine din asta, cât o sa ma îngraș(probabil temerea majorității mămicilor nu neaparat toate de gemeni), in principal unde, cum, cât, de ce , cand, etc imi traversau mintea scurtcircuitata si sufletul tremurând!

Pastreaza calmul, am doar gemeni

Cand m-am mai potolit, de puteam merge singura pe picioarele mele pana la soț afara măcar, am ieșit livida la fata, tăcuta(mai vine zis muta), si bietului om nu i-am putut îngăimat nici măcar 2 vorbe , de săracul nu știa ce mi-au făcut acolo înăuntru de arat asa!I-am întins plicul cu ecografia ce avea intr-un colț prins de ea un bilețel, cu mențiunea „confirmare sarcina gemelară”.

Nu va imaginati ce a urmat, asa-i?Sotul era extaziat, râdea, se bâlbâia, ma pupa, ii venea sa între in cabinet probabil sa o pupe si pe doctora, noroc ca femeia era ocupată cu următoarea programare ca altfel cine știe ce mai ieșea;)))

Continuarea povestii pe reginamama.com

In familia noastra sunt 3 copii de varste diferite, cea mi mare ese descurca singura si chiar ne ajuta cu cele mici, mai greu este cu cele doua mai mici care au mereu nevoi, care ne cer mereu ajutorul, care trebuiesc hranite, spalate, schimbate mereu, pe care trebuie sa le supraveghezi continuu pentru a nu face o boacana, si da ne este destul de greu cu toate ca ne ajuta si bunica. Cand mai vad pe strada o mamica cu un carucior de gemeni, ma intreb cum o fi pentru ea, cum se descurca cand incep sa planga de foame amandoi odata, cum se descurca sa urce carutul la etaj, mai ales daca nu are lift (ma indoiesc ca incape un carucior de gemeni intr-un lift obisnuit), cum procedeaza cand trebuie sa ii adoarma si vor amandoi in brate?

Pe de alta parte ma gandesc ca a fi mama de gemeni este o experienta unica, te poate face sa simti ceva ce eu si alte mamici nu putem simti, iar cand vor fi mai mari si nu te vor mai solicita asa de mult cand vei privi inapoi in timp……….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.