Afacerea Calivita si cele 7 motive

Îţi prezentăm în continuare şapte lucruri uluitoare despre CaliVita şi MLM, care te pot determina să profiţi, în sfârşit, de ocazia pe care o aşteptai.

1. O statistică interesantă, care te va surprinde

Probabil vei fi surprins să afli că, în mod contrar părerii larg răspândite, 8 persoane din 10 care sunt implicate în vânzările directe, inclusiv mlm, sunt femei*. Lucrul care le atrage cel mai mult este că poţi obţine un câştig suplimentar în timpul liber şi îţi poţi păstra jobul obişnuit, dar poţi să te dedici şi în totalitate acestei activităţi, atunci când consideri că a venit momentul potrivit. De asemenea, aceasta este o şansă pentru casnice să lucreze şi, în acelaşi timp, să petreacă timp de calitate cu copiii lor.

2. Marketingul în reţea îţi oferă şansa de a-ţi dezvolta o afacere proprie

Indiferent că scopul tău este să asiguri un stil de viaţă sănătos pentru membrii familiei tale şi pentru tine sau ai ambiţii mai mari de afaceri, CaliVita este şansa pe care o poţi modela după nevoile tale – iar noi suntem aici să te ajutăm. Multe persoane profită de ea ca parte a unui stil de viaţă sănătos şi îşi împărtăşesc experienţele cu ceilalţi, câştigând 150-200 de euro pe lună. Alţii îşi dezvoltă o afacere proprie, full time. Totul depinde de scopurile şi de viziunile tale personale.

3. Fără capital iniţial

CaliVitaCaliVita îţi permite să demarezi afacerea fără investiţii sau alte costuri suplimentare. Dacă adaugi la asta accesul la peste 20 de ani de experienţă în industria suplimentelor alimentare, eşti gata de drum. Un program flexibil de lucru, chiar de acasă, în ritmul tău propriu şi atunci când ai chef. Nici nu se compară cu lucrul la birou de la 9 la 17!

4. Oricine poate reuşi!

Lucrul extraordinar cu privire la marketingul în reţea este că nu ai nevoie de două diplome, nu trebuie să ştii mai multe limbi şi nu sunt necesari ani întregi de experienţă. Dacă adopţi o atitudine adecvată şi îţi doreşti cu adevărat să înveţi şi să te dezvolţi, poţi stăpâni foarte uşor arta vânzărilor. Mai ales atunci când nu vinzi cu adevărat, ci îi ajuţi pe oameni să îşi menţină sănătatea împărtăşind cunoştinţe şi experienţe personale!

5. Noi îţi recunoaştem succesul!

În lumea materialistă în care trăim, de multe ori pierdem din vedere faptul că mulţi dintre noi tânjim după un dram de atenţie, după câteva cuvinte de încurajare şi recunoaştere. Noi cei de la CaliVita suntem foarte mândri să vă recunoaştem realizările, efortul depus şi atitudinea pozitivă. Mai mult, nu ne sfiim să facem public acest lucru, în faţa colegilor voştri şi a aspiranţilor, fiindcă tuturor ne prinde bine un plus de încredere în sine. De multe ori, performanţele deosebite sunt răsplătite cu excursii exotice, tabere de vară şi cu aventuri de neuitat.

6. E uşor să vinzi!

Este foarte uşor să vinzi, deoarece produsele sunt de o calitate superioară şi, pe parcursul utilizării lor, te vei convinge singur de eficienţa acestora. Produsele de calitate se vând, practic, singure. Odată ce ai încercat produsele CaliVita, vei cere mai mult! Tot ce trebuie să faci este să ÎMPĂRTĂŞEŞTI experienţele tale pozitive cu ceilalţi şi, astfel, ai făcut deja primul pas către succes. Pe scurt, marketingul în reţea reprezintă împărtăşirea informaţiilor şi experienţelor cu ceilalţi.

7. Dezvoltarea relaţiilor

Distribuitorii CaliVita sunt pasionaţi de activitatea pe care o desfăşoară din motive care nu se rezumă doar la recompensele financiare. Pentru noi este foarte important faptul că aparţinem unei comunităţi dinamice şi energice, că vizităm locuri exotice şi că dezvoltăm relaţii profesionale şi personale strânse cu prieteni şi colegi din întreaga lume, care împărtăşesc sistemul nostru de valori. CaliVita depune toate eforturile pentru ca astfel de relaţii să se formeze şi să se menţină şi pe viitor, fiindcă ele stau la baza satisfacţiei numeroşilor noştri distribuitori şi clienţi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.