Acai organic – un sirop natural din fructe de Acai

Acai organic

Astazi am primit un emai de la Calivita, prin care am fost informat ca au inclus in oferta lor un produs nou, 100% natural, ca are in compozitie doar sirop din fructe de Acai si chiar bucati de fructe. Spre deosebire de alte variante de siropuri din fructul acai, se pare ca cel de la Calivita este 100% organic si chiar se numeste Acai Organic.

Daca un produs este certificat organic (pe ambalaj se poate vedea certificatul), inseamna ca inca de la stadiul de insamnatare a plantei nu a fost folosita nici o substanta chimica pentru combaterea daunatorilor, fertilizarea sa facut biologic, iar in faza de procesare si ambalare au fost respectate cele mai stricte reguli din UE si SUA referitor la produsele organice.

Cand consumi Acai organic esti sigura ca nu sunt si alte fructe, ca nu au fost folosit conservanti si coloranti artificiali sau potentiatori de aroma si nu sa adaugat zahar.

Fructul Acai nu poate fi gasit la noi in forma naturala, deoarece in 24 de ore de la recoltare, substantele active se deterioreaza si pierde mult din calitati. Din acest motiv pentru a putea profita de calitatile sale, se prelucreaza rapid sub forma de suc sau piure.

Poate fi consumat si de copii fara probleme, nu stiu daca este indicat sau nu a fi administrat in sarcina.

Siropul de Acai este folosit in special in curele de slabire, si a devenit foarte faimos, in momentul in care celebra  Oprah Winfrey a mentionat intr-o emisiune ca a reusit sa slabeasca cu ajutorul Acai, ceea ce a declansat o isterie mondiala printre femeile ce doresc slabeasca.

Pentru cei interesati de acai organic il pot comanda de pe site-ul cali.ro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.