A fi sau a nu fi…. Mama!

sa fii mamaSa incep  cu inceputul. Am 30 de ani fara o luna si sunt mamica! Da! de 1 an ma bucur de aceasta minune mica care a aparut in viata mea si mi-a luminat zilele dar si noptile. Ne-am dorit un copil, desi poate eu insami eram un copil la perioada aceea si inca sunt, dar cresc odata cu fetita noastra.

Nascuta dintr-o mare poveste de dragoste, traita la foc intens, care a inceput fulgerator si asa continua inca. In randurile de mai jos vreau sa va impartasesc experienta mea sau mai bine zis lipsa mea de experienta ca mama.

Oricat de multe reviste si articole de gen as fi citit nimic nu se compara cu experienta traita de tine insati. A venit pe lume intr-o frumoasa zi de 20 martie, o zi de primavara ce se lasa inca asteptata… Emotii mari, frica pe masura, ganduri de-a valma ce imi treceau prin minte… dorinta de a o mai pastra in burtica de teama operatiei ce era programate dar si totodata dorinta de a ma elibera de „greutatea” ce ma apasa zilnic. Si astfel dupa 2 ore de pregatiri am devenit Mama! nu stiam cu ce sa mananca acest cuvant si nici ce ma va astepta in orele, zilele, noptile, lunile ce vor urma.

Si vor urma multe de povestit!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.